Universiteit Leiden

nl en

Management Publieke Sector (MSc)

Extracurriculair

Wij dagen studenten uit hun talenten verder te ontwikkelen. Binnen de universiteit en opleiding zijn hier verschillende mogelijkheden voor, waaronder uitwisseling via het EMPA-netwerk, Master Honours Classes & Challenges en het Leiden Leadership Programme.

Master Honoursonderwijs

Voor nieuwsgierige en gemotiveerde masterstudenten organiseert de Honours Academy van de Universiteit Leiden verschillende vormen van extracurriculair onderwijs, variërend van langlopende programma’s tot kortdurende vakken. 

Leiden Leadership Programme

Heb jij interesse in een uitdaging op het gebied van leiderschap? Neem dan deel aan het Leiden Leadership Programme (LLP). In dit eenjarige programma word je uitgerust met de nodige kennis, inzichten en vaardigheden op het gebied van leiderschap om je maatschappelijke impact te vergroten. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen, seminars en een praktijkopdracht bij een organisatie, waarin je intensief leert samenwerken met andere professionals. Met het LLP behaal je 15 EC naast je masteropleiding.

Master Honours Classes & Challenges

Wil jij je academische vaardigheden en maatschappelijke bewustzijn verder ontwikkelen? Doe mee aan een van de Master Honours Classes & Challenges van de Universiteit Leiden. In een kleinschalig, interdisciplinair vak ga je een complex vraagstuk te lijf voor de maatschappij of een specifieke partnerorganisatie. Je leert over de laatste wetenschappelijke inzichten omtrent het thema en gaat tevens aan de slag met de praktijk, waarbij je samenwerkt met studenten met allerlei verschillende achtergronden. Master Honours Classes & Challenges worden aangeboden voor 5 of 10 EC.

European Masters in Public Administration

European Masters in Public Administration (EMPA)  is een netwerk van verschillende Europese universiteiten. Gedurende een extra, derde semester in het najaar of voorjaar kunnen studenten vakken volgen bij een van onze partneruniversiteiten. Neem voor meer informatie contact op met de buitenlandcoördinatoren van het FGGA International Office.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.