Universiteit Leiden

nl en

Management publieke sector (MSc)

Voorlichtingsactiviteiten

Hoe steekt de master Management in de Publieke Sector in elkaar? Wat kan ik er later mee doen? Is deze opleiding voor mij de juiste keuze? Wat biedt Den Haag mij aan voordelen? Onze voorlichtingsactiviteiten helpen je bij de studiekeuze.

Door de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, geeft de Universiteit Leiden geen fysiek onderwijs meer. Dat betekent dat we onze voorlichtingsactiviteiten voor de Master Management van de Publieke Sector online voortzetten. We helpen je graag bij het maken van je studiekeuze!

Hieronder vind je een overzicht van onze online voorlichtingsactiviteiten.

Wil jij aan de slag met deze complexe maatschappelijke uitdagingen in het openbaar bestuur? Ben je geïnteresseerd in de vernieuwde Master Management van de Publieke Sector? Of heb je je al aangemeld voor de opleiding en heb je nog vragen?

Meld je dan aan voor de Live Webinar van de Master Management van de Publieke Sector en de specialisatie  Politiek, Beleid en Management op donderdag 27 Mei 2021 van 16.00 tot 17.00 uur!

 *De live webinar focust zich enkel op de dagspecialisatie Politiek, Beleid en Management met startdatum September 2021. De avondspecialisatie Bestuur en Advisering start in Februari 2022.

Wil je weten hoe het is om Management van de Publieke Sector te studeren? Het studentenleven in Leiden of Den Haag? Of over het verschil tussen de twee specialisaties van de Master Management van de Publieke Sector? Vraag het aan één van onze Management van de Publieke Sector studenten!

Klik hier om met de Master studentambassadeur Lieuwe te chatten

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Kom kennismaken

Tijdens de Masterdag kom je alles te weten over onze masters, het studeren aan de Universiteit Leiden en de carrièremogelijkheden. Je bezoekt opleidingspresentaties en je kunt je vragen stellen aan docenten, studenten, alumni en studieadviseurs. Zij staan voor je klaar om hun ervaringen met je te delen. Ook kun je alvast kennismaken met de leukste studentenstad van Nederland!

Lees meer over de Masterdagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.