Universiteit Leiden

nl en

Management publieke sector (MSc)

Voorlichtingsactiviteiten

Hoe steekt de master Management in de Publieke Sector in elkaar? Wat kan ik er later mee doen? Is deze opleiding voor mij de juiste keuze? Wat biedt Den Haag mij aan voordelen? Onze voorlichtingsactiviteiten helpen je bij de studiekeuze.

Door de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, geeft de Universiteit Leiden geen fysiek onderwijs meer. Dat betekent dat we onze voorlichtingsactiviteiten voor de Master Management van de Publieke Sector online voortzetten. We helpen je graag bij het maken van je studiekeuze!

Hieronder vind je een overzicht van onze online voorlichtingsactiviteiten.

Eind Mei heeft er een live webinar van de Master Management van de Publieke Sector en de specialisaties Strategie, Advisering en Verandermanagement, en Public Affairs plaatsgevonden. Op dit moment is het helaas niet meer mogelijk om deze online informatiesessie live bij te wonen.

De video-opname van de live webinar is wél terug te kijken. Meld je hier aan om de link naar de video van de webinar te ontvangen.

In de webinar vertelt een panel, betaande uit onze docenten, studieadviseur en studentambassadeur jou meer over de Master Management van de Publieke Sector, de specialisaties Strategie, Advisering en Verandermanagement en Public Affairs, en beantwoorden zij vragen over het curriculum, arbeidsmarktsperctieven en gaan zij dieper in op de mogelijkheden die studeren op de Campus Den Haag biedt.

Tijdens deze kleinschalige  'vraag en antwoord'- sessie met studentenambassadeur, Frouke van den Heuvel, en studieadviseur Charlotte Rosalie, stel je je laatste vragen over de specialisaties Strategie, Advisering en Verandermanagement, en Public Affairs,  het curriculum, arbeidsmarktpersectieven en stagemogelijkheden van de Master Management van de Publieke Sector. Meld je hier aan voor één van de Q&A - sessies.

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Kom kennismaken

Tijdens de Masterdag kom je alles te weten over onze masters, het studeren aan de Universiteit Leiden en de carrièremogelijkheden. Je bezoekt opleidingspresentaties en je kunt je vragen stellen aan docenten, studenten, alumni en studieadviseurs. Zij staan voor je klaar om hun ervaringen met je te delen. Ook kun je alvast kennismaken met de leukste studentenstad van Nederland!

Lees meer over de Masterdagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.