Universiteit Leiden

nl en

Fatma Çapkurt

Promovendus

Naam
Mr. F. Çapkurt
Telefoon
+31 71 527 7278
E-mail
f.capkurt@law.leidenuniv.nl

Per september 2017 is Fatma Çapkurt als onderzoeks- en onderwijsmedewerkster verbonden aan de Afdeling Staats- en bestuursrecht van de Leidse Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Meer informatie over Fatma Çapkurt

Fatma Capkurt (1994) behaalde haar bachelor Nederlands recht cum laude aan Tilburg University en richtte zich hier op het Ondernemingsrecht. Tijdens haar bachelor rondde zij met succes het honoursprogramma Topklas af. Naast haar bachelor studie was zij student-assistent op het departement Publiekrecht, encyclopedie en rechtsgeschiedenis aan dezelfde universiteit.

Fatma heeft de Research Master in Law gevolgd aan de Katholieke Universiteit Leuven en Tilburg University, waarbinnen zij zich heeft gespecialiseerd in het staats- en bestuursrecht en Mededingingsrecht. In het kader van de Research Master in Law heeft zij een semester gestudeerd aan Sciences Po in Parijs, waar zij voornamelijk vakken heeft gevolgd op het gebied van Europees recht en Rechtsfilosofie. In 2017 behaalde zij haar diploma voor de Research in Law met cum laude. Tijdens de Research Master heeft Fatma ook artikelen gepubliceerd in een aantal vakbladen, waaronder in het Nederlands Tijdschrift voor Bestuursrecht en het Tijdschrift voor Europees en economisch recht.

In september 2017 is Fatma begonnen als onderwijs- en onderzoeksmedewerker aan de rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden, binnen het departement Staats- en bestuursrecht. Hierbij geeft de onderwijs in de bachelorvakken en verricht zij onderzoek op het grensvlak tussen bestuursrecht, gegevensbeschermingsrecht en technologie.

Titel onderzoek: Smart sale, smarter citizen? The future of information regulation in the digital data era.

Promovendus

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Publiekrecht
  • Staats- en Bestuursrecht

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer B 1.13

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie