Universiteit Leiden

nl en

Bernard Bernards

Promovendus

Naam
B.J.T.H. Bernards MSc MA
Telefoon
+31 70 800 9014
E-mail
b.j.t.h.bernards@fgga.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0002-8107-513X

Bernard Bernards is docent en promovendus bij het Instituut Bestuurskunde van de Universiteit Leiden. Zijn onderzoek wordt gefinancierd door de gemeente Den Haag en gaat over de rol die onzekerheid speelt in de prestaties van professionals in de sociale wijkzorgteams in Den Haag. Naast zijn promotieonderzoek werkt hij ook mee aan het onderzoek ‘Teamwerk in de Wijk’ in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam en is hij betrokken bij het lectoraat Sociale Innovatie en Ondernemerschap van de Hogeschool Leiden.

Meer informatie over Bernard Bernards

Bernard Bernards is docent en promovendus bij het Instituut Bestuurskunde van de Universiteit Leiden. Zijn onderzoek wordt gefinancierd door de gemeente Den Haag en gaat over de rol die onzekerheid speelt in de prestaties van professionals in de sociale wijkzorgteams in Den Haag. Naast zijn promotieonderzoek werkt hij ook mee aan het onderzoek ‘Teamwerk in de Wijk’ in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam en is hij betrokken bij het lectoraat Sociale Innovatie en Ondernemerschap van de Hogeschool Leiden. Namens de Universiteit Leiden is Bernard afgevaardigde in het Europaeum Scholars Programme. In dit door de Universiteit van Oxford opgezette programma komen 30 promovendi van 12 verschillende universiteiten samen om de culturele, politieke en maatschappelijke uitdagingen van het hedendaagse Europa te bespreken.

Bernard verzorgt verder onderwijs over publiek management in zowel de bachelor als master Bestuurskunde. In het afgelopen jaar heeft hij daarnaast diverse vakken gedoceerd over onderzoeksmethoden, Europese beleidsvorming en politicologie. Zijn studieachtergrond is een master in zowel Geschiedenis als Bestuurskunde van de Radboud Universiteit Nijmegen. Voor zijn scriptie heeft hij onderzoek gedaan naar evaluatiegebruik bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Promovendus

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Instituut Bestuurskunde

Werkadres

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Kamernummer 4.82

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.