Universiteit Leiden

nl en

Empirical Legal Studies

ELS Atelier

Doorloop de empirische cyclus in onze actieve en/of passieve cyclus aan lessen.

Knutsel aan je eigen empirische onderzoek in de workshops van het ELS Atelier! Ben je geïnteresseerd in het empirisch bestuderen van een juridisch vraagstuk, maar weet je simpelweg niet waar je moet beginnen? Of heb je al wat ervaring met empirisch onderzoek, maar heb je verdere ondersteuning nodig om een project te voltooien? Dan zijn wij er om te helpen!

Het ELS Atelier is een plek waar je, in kleine groepen, actief werkt aan het doorlopen van de empirische cyclus, ongeacht de fase waarin je zit. De huidige cyclus Ateliers is van start gegaan in september 2023, waar twee groepen vol enthousiasme zijn begonnen aan de actieve en/of passieve (track) over kwalitatief en/of kwantitatief juridisch onderzoek.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over de Ateliers, of wil je in de toekomst aan een cyclus deelnemen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen via elslab@law.leidenuniv.nl. 

Aanmeldingen voor de cyclus van dit jaar zijn gesloten. Het schema is enkel voor deelnemers. We zien er naar uit om je terug te zien in een volgende cyclus!
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.