Universiteit Leiden

nl en

Nederlandkunde (MA)

Extracurriculair

Haal zoveel mogelijk uit je studie aan de Univeriteit Leiden door deel te nemen aan onze extracurriculaire activiteiten.

Academy of Creative and Performing Arts (ACPA)

Geïnteresseerd in muziek, beeldende kunst en muziekfilosofie? De Academy of Creative and Performing Arts (ACPA) is een onderzoeksinstituut van de Faculteit der Geesteswetenschappen en biedt onderwijs aan in de vorm van keuzevakken en de talentmodules Practicum Musicae (PM) en Practicum Artium (PA). 

Meer informatie over de ACPA

Community building

Interactief leren in kleinschalige seminars en werkgroepen maakt deel uit van onze onderwijsaanpak. Dit creëert het ideale platform voor discussies en uitwisseling van ideeën. Kleine groepen zorgen voor meer contact en community building tussen jou en je docenten, en tussen jou en je studiegenoten.

Honoursonderwijs

Leiden Leadership Programme
Heb jij zin in een persoonlijke uitdaging op het gebied van leiderschap? Neem dan deel aan het Leiden Leadership Programme.  In dit eenjarige programma werk je aan de ontwikkeling van je persoonlijke leiderschapsvaardigheden door middel van een assessment, trainingen, seminars en een praktijkopdracht bij een organisatie. Je ontdekt en ontwikkelt jouw kwaliteiten in de context van een organisatie. Het doel is dat je leert intensief samen te werken met andere professionals en hun kwaliteiten leert te benutten. Met het Leiden Leadership Programme (LLP), een Nederlandstalig honoursprogramma, behaal je 20 EC naast je Leidse, Haagse of Delftse master.
Lees meer over het Leiden Leadership Programme

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.