Universiteit Leiden

nl en
Natuurkunde - Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen - Universiteit Leiden

Natuurkunde (BSc)

Deadlines voor aanmelden

Meld je op tijd aan! Check hieronder de aanmelddeadlines voor de opleiding Natuurkunde.

Als je in september wilt beginnen aan de bacheloropleiding Natuurkunde, moet je je eerst aanmelden bij Studielink. Dit doe je voor 1 mei. Voor studenten die een visa of verblijfsvergunning nodig hebben geldt als deadline 1 april. Deze deadline geldt ook voor studenten die al een verblijfsvergunning hebben voor hun studie en deze dienen te verlengen

Verplichte matching

Deelname aan de matching is een verplicht onderdeel van de inschrijving voor de opleiding Natuurkunde aan de Universiteit Leiden.

Lees meer over de Verplichte Matching

Verzoek tot toelating

Als je niet direct toelaatbaar bent (zie aanmeldprocedure), moet je een toelatingsverzoek indienen. Start hier zo vroeg mogelijk mee, maar minstens een week voor de deadline van 1 mei. Het duurt namelijk enkele dagen voordat je de login-gegevens voor het online toelatingsportal van de Universiteit Leiden ontvangt. Daarnaast kan de Universiteit Leiden je nog vragen om aanvullende informatie om je toelatingsverzoek beter te kunnen beoordelen. Als je verzoek tot toelating op de deadline incompleet is, kan je verzoek niet (meer) in behandeling worden genomen. Klik hier voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.