Universiteit Leiden

nl en
Natuurkunde - Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen - Universiteit Leiden

Natuurkunde (BSc)

Contact

Heb je nog vragen over de opleiding Natuurkunde? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact met de opleiding

Studieadviseur
Overweeg je Natuurkunde in Leiden te gaan studeren? En heb je nog vragen die niet op deze site worden beantwoord? Mail dan naar eduassist@physics.leidenuniv.nl  Wil je specifiek contact met de studieadviseur, dan kan dat via studieadviseur@physics.leidenuniv.nl 

Studentambassadeurs
Met vragen over je opleiding kun je ook terecht bij onze studentambassadeurs, Youri Vissers, David Hintzen, Yentl van der Tol of Lotte Neubüser. Zij studeren zelf Natuurkunde en staan als studentambassadeur klaar om al je vragen over de opleiding te beantwoorden via ambasnat@science.leidenuniv.nl.

Neem contact op met de universiteit over algemene vragen

Heb je algemene vragen over studeren aan de Universiteit Leiden?
Wil je meer weten over een of meerdere opleidingen of over onze voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met de Studielijn per mail of telefoon 071 527 11 11. De Studielijn is  op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je krijgt een student aan de telefoon om je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen over je toelating en inschrijving?
Voor vragen over je toelating en inschrijving neem je contact op met het Studenteninformatiecentrum. Je kunt ze bereiken op telefoonnummer 071 527 80 11 (bereikbaar tussen 11.00 en 16.00 uur op werkdagen) of je vraag stellen in het online contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.