Universiteit Leiden

nl en
Molecular Science & Technology - Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen - Universiteit Leiden

Molecular Science & Technology (BSc)

Voorlichtingsactiviteiten

MST biedt verschillende voorlichtingsactiviteiten –zowel in Leiden en Delft- om je te helpen bij je studiekeuze.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, biedt de Universiteit Leiden voorlopig geen fysieke voorlichtingsactiviteiten aan in onze gebouwen. Alle activiteiten worden online aangeboden.

Maak kennis met de opleiding

Om een goed beeld te krijgen van welke studie bij je past, moet je veel uitzoeken. Neem hier dan ook ruim de tijd voor en ga actief aan de slag. Deelname aan een voorlichtingsactiviteit gaat je heel veel duidelijkheid bieden. We zetten de opties voor je op een rijtje:

Start hier je studiekeuze! Oriënteer je breed tijdens de Open Dag en maak kennis met alle studies van de Universiteit Leiden. Tijdens opleidingspresentaties krijg je een goede eerste indruk van bijvoorbeeld het vakkenpakket, de arbeidsmarkt en de onderwijsmethoden. Stel je vragen op de informatiemarkt: onze studenten, docenten en studieadviseurs staan voor je klaar met hun antwoorden.

De volgende (online) Open Dagen zijn op 30 en 31 oktober

Je kunt tijdens de Webinarweek online deelnemen aan het programma van de opleiding waar jij interesse in hebt. Je volgt dan een korte opleidingspresentatie en een 30 tot 40 minuten durend hoor- of werkcollege. De webinars worden gehost door onze studenten en docenten, die ook klaar staan om al je vragen te beantwoorden tijdens de Q&A sessie aan het einde van elk webinar. Zo krijg je een goed beeld van de studie én het onderwijs aan de universiteit..

De volgende Webinarweek is van 23 t/m 27 november

Tijdens de (online) meeloopdagen volg je een of meerdere colleges voor eerstejaarsstudenten. Studentambassadeurs zullen je natuurlijk ook alles vertellen over de opleidingen en over studeren. Tenslotte is er ook alle gelegenheid om je vragen te stellen aan de studentambasadeurs. 

Lees meer over meeloopdagen

Activititeiten bij de TU Delft

De opleiding is een samenwerking tussen Universiteit Leiden en TU Delft. Je kunt daarom ook activiteiten bijwonen bij de TU Delft. Kijk voor meer informatie op opendagen.tudelft.nl.

De MST-presentaties tijdens de Open Dagen in Leiden en Delft zijn exact hetzelfde.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.