Universiteit Leiden

nl en
Molecular Science & Technology - Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen - Universiteit Leiden

Molecular Science and Technology (BSc)

Deadlines voor aanmelden

Check hieronder de aanmelddeadlines voor de opleiding Molecular Science and Technology.

Als je in september wilt beginnen aan de bacheloropleiding Molecular Science and Technology, moet je je eerst aanmelden bij Studielink. Dit doe je voor 1 mei.

Let op: indien je niet direct toelaatbaar bent moet je voor 1 april (visum-studenten) of 1 mei (overige studenten) een toelatingsverzoek indienen.

De studie MST is een joint degree. Dat betekent dat je je slechts bij één universiteit hoeft aan te melden en vervolgens bij twee universiteiten wordt ingeschreven. Via Studielink meld je je aan bij de Universiteit Leiden. Zodra je inschrijving definitief is, verzorgt de Universiteit Leiden jouw inschrijving aan de TU Delft; daar hoef je zelf niets voor te doen. Daarna kan je dus pas informatie van de TU Delft verwachten, daarvoor niet. Uiteraard betaal je slechts één keer collegegeld, dat doe je door het afgeven van een digitale machtiging aan de Universiteit Leiden via Studielink.

Meld je op tijd aan

We adviseren je om je zo vroeg mogelijk aan te melden:

  • Als je op het laatste moment een verzoek tot toelating indient en dan blijkt dat je verzoek incompleet is of dat je niet aan de toelatingseisen voldoet, kan je verzoek niet meer behandeld worden.
  • Het kost tijd om je voor te bereiden op eventuele (toelatings)toetsen. Hoe eerder je dit weet, hoe beter.
  • Als je op het laatste moment je toelatingsverzoek indient, loop je het risico dat je andere deadlines mist, bijvoorbeeld voor huisvesting (indien van toepassing)..

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.