Universiteit Leiden

nl en
Molecular Science & Technology - Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen - Universiteit Leiden

Molecular Science & Technology (BSc)

Verplichte matching

Voor Molecular Science & Technology is de matchingsactiviteit een verplicht onderdeel van de toelatingsprocedure voor studenten met een Nederlandse vooropleiding.

Wat is Verplichte matching?

Tijdens de matching volg je studieactiviteiten en maak je kennis met de studie. Door deze matchingsactiviteit krijg je een goede indruk of de opleiding bij je past voordat je aan je studie begint. Sluit de focus en het niveau van de opleiding aan bij jouw interesses en capaciteiten? Wat verwacht de opleiding van jou? Op basis van je ervaring tijdens de matchingsactiviteit en de feedback die je krijgt na je deelname, beslis je zelf of je definitief start met de opleiding.

Hoe meld je je aan?

  • Na je inschrijfverzoek in Studielink krijg je een automatische ontvangstbevestiging van de universiteit. Mocht je hier problemen in ondervinden, neem dan contact op met Frontoffice Studentenzaken de infobalie van Plexus (T: 071-5278011).
  • Na je aanmelding in Studielink ontvang je van de opleiding een e-mail met daarin informatie over je aanmelding voor de Verplichte matching. Heb je na je inschrijving in Studielink, en een week voor de aanmelddeadline van de Verplichte matching, nog geen bericht van de opleiding ontvangen? Neem dan contact op met de opleiding. 

Mocht je problemen ondervinden met aanmelding voor Verplichte matching, neem dan direct contact op met de opleiding. Meld een probleem altijd vóór de aanmeldingsdeadline.

Heb je je aangemeld voor de Verplichte matching, maar wil je toch niet mee doen? Meld je dan tijdig af bij de opleiding. Als je je niet voor de aanmelddeadline afmeld, blijft je aanmelding (en deelname) voor Verplichte matching gewoon staan.

Wanneer je alle onderdelen van de matchingsactiviteit binnen de gestelde periode hebt doorlopen, en je aan de reguliere ingangseisen van de opleiding voldoet, wordt jouw inschrijvingsverzoek voor de opleiding Molecular Science & Technology succesvol afgerond.

Voor vragen over Verplichte matching, neem contact op met de opleiding via studieadviseur-mst@tudelft.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.