Universiteit Leiden

nl en

Bio-Farmaceutische Wetenschappen (BSc)

Voorlichtingsactiviteiten

Wil je meer weten over de studie Bio-Farmaceutische Wetenschappen en beleven hoe het is om in Leiden te studeren? Bio-Farmaceutische Wetenschappen biedt verschillende voorlichtingsactiviteiten om je te helpen bij je studiekeuze.

Kom kennismaken

Om een goed beeld te krijgen van welke studie bij je past, moet je veel uitzoeken. Neem hier dan ook ruim de tijd voor en ga actief aan de slag. Een bezoek aan de universiteit en de stad gaat je heel veel duidelijkheid bieden. Kom dus langs!

Zou je je graag willen verdiepen in de opleiding BFW? Dan kun je je aanmelden voor Online Proefstuderen. Maak kennis met de inhoud van de studie en ontdek of deze opleiding bij je past.

Voor wie?

Het Online Proefstuderen is met name geschikt voor 5- en 6-VWO scholieren, maar iedereen die overweegt om BFW te gaan studeren is welkom om deel te nemen.

Hoe?

Je volgt vanuit huis enkele videocolleges en gaat aan de slag met opdrachten. De module duurt in totaal ongeveer 8 uur. Je bepaalt zelf wanneer en in welk tempo je de module volgt.

Aanmelden

De online proefstudeer-module wordt aangeboden vanaf maandag 2 juni 2020 en zal voor 4 weken open staan. Je kunt je hier aanmelden tot 27 mei 12.00 uur.

Start hier je studiekeuze! Ori├źnteer je breed tijdens de Open Dag en maak kennis met alle studies van de Universiteit Leiden. Tijdens opleidingspresentaties van 45 minuten krijg je een goede eerste indruk van bijvoorbeeld het vakkenpakket, de arbeidsmarkt en de onderwijsmethoden. Bezoek ook de informatiemarkt: onze studenten, docenten en studieadviseurs beantwoorden graag jouw vragen.
Lees meer over de Open Dagen

Tijdens Proefstuderen ervaar je zelf hoe het is om de opleiding te volgen aan de Universiteit Leiden. Vooraf maak je een opdracht om je voor te bereiden op de colleges en werkgroepen die je volgt op de dag zelf: bij de opleiding, samen met andere studiekiezers. Je komt zo inhoudelijk meer te weten over de studie.

Een dagje meelopen bevestigt of een opleiding echt bij je past. Samen met zittende studenten woon je tijdens een reguliere collegedag een hoorcollege en/of werkgroep bij en proef je de sfeer van de opleiding. In de pauzes kun je vragen stellen en praten met studenten en docenten. Lijkt je dit wel wat? Geef je dan op. De opleiding neemt contact met je op om een geschikte datum te vinden. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.