Universiteit Leiden

nl en

Bio-Farmaceutische Wetenschappen (BSc)

Voorlichtingsactiviteiten

Wil je meer weten over de studie Bio-Farmaceutische Wetenschappen en beleven hoe het is om in Leiden te studeren? Bio-Farmaceutische Wetenschappen biedt verschillende voorlichtingsactiviteiten om je te helpen bij je studiekeuze.

Maak kennis met de opleiding

Start hier je studiekeuze! Oriënteer je breed tijdens de Bachelor Open Dag in Leiden en Den Haag en maak kennis met alle studies van de Universiteit Leiden. Tijdens de talkshows krijg je een goede indruk van bijvoorbeeld het vakkenpakket, de arbeidsmarkt en de onderwijsmethoden. Studenten en docenten vertellen over hun ervaring met de opleiding. Stel je vragen op de informatiemarkten: onze studenten, docenten en studieadviseurs staan voor je klaar met hun antwoorden. Vergeet niet deel te namen aan een city tour: zo ontdek je alles over de studentensteden Leiden en Den Haag.

Bekijk vooraf de video’s met de belangrijkste informatie over de bacheloropleidingen. Het is handig om voor de start van de Open Dag deze video’s te bekijken. Zo ga je goed voorbereid naar de Open Dag!

Proefstuderen is de verdiepingsactiviteit om verder kennis te maken met een opleiding. De opleiding organiseert een programma met daarin ondere andere een hoor- of werkcollege. Studenten en studieadviseurs staan klaar om al je vragen over de studie te beantwoorden. In het najaar van 2023 is er een proefstudeermiddag gepland op vrijdag 24 november. Houd de website in de gaten voor het aanmeldformulier.
Meer informatie over Proefstuderen.
 

Tijdens de meeloopdagen volg je een of meerdere colleges voor eerstejaarsstudenten. Je zit dan dus letterlijk even in de collegebanken. BFW organiseert regelmatig meeloopdagen. Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende meeloopdagen zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.