Universiteit Leiden

nl en

Bio-Farmaceutische Wetenschappen (BSc)

Contact

Heb je nog vragen over de opleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen en staat je antwoord niet tussen de 'veelgestelde vragen'? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact met de opleiding

Verplichte Matching
Heb je vragen over Verplichte Matching die niet op deze site worden beantwoord dan kun je je vraag per mail stellen via vooraanmeldingBFW@science.leidenuniv.nl

Studieadviseur
Heb je vragen over de inhoud van de studie of van persoonlijke aard die niet op deze site worden beantwoord? Dan kun je je vraag per mail of telefonisch (071 527 4530) stellen aan Grada Degenaars of Hans Kruijer.

Studentambassadeur
Met vragen over je opleiding kun je ook terecht bij onze studentambassadeurs Lonneke Nap, Henrike Bruins en Koen Kempers. Zij studeren zelf Bio-Farmaceutische Wetenschappen en staan als studentambassadeur klaar om al je vragen over de opleiding te beantwoorden via ambasbfw@science.leidenuniv.nl

Neem contact op met de universiteit over algemene vragen

Heb je algemene vragen over studeren aan de Universiteit Leiden?
Wil je meer weten over een of meerdere opleidingen of over onze voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met de Studielijn per mail of telefoon 071 527 11 11. De Studielijn is  op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je krijgt een student aan de telefoon om je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen over je toelating en inschrijving?
Voor vragen over je toelating en inschrijving neem je contact op met het Studenteninformatiecentrum. Je kunt ze bereiken op telefoonnummer 071 527 80 11 (bereikbaar tussen 11.00 en 16.00 uur op werkdagen) of je vraag stellen in het online contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.