Universiteit Leiden

nl en

Bio-Farmaceutische Wetenschappen (BSc)

Deadlines voor aanmelden

De aanmelding voor studiejaar 2020-2021 is gesloten. Je kan je aanmelden voor studiejaar 2021-2021 vanaf 1 Oktober 2020.

Aanmelddeadlines uitgesteld

***update ivm coronavirus***

Let op: in verband met de huidige omstandigheden heeft de Universiteit Leiden de volgende deadlines verschoven.

  • De deadline voor Nederlandse studenten om zich aan te melden voor een bacheloropleiding, in veel gevallen 1 mei, verschuift naar 1 juni. Dit geldt ook voor opleidingen met verplichte matching. Na 1 juni kun je je dus niet meer aanmelden voor een opleiding met verplichte matching.
  • De deadine voor EU/EER studenten is 15 juni.
  • De deadline voor niet-EU/EER studenten voor toelating voor een opleiding is verschoven naar 1 mei, de deadline voor de aanvraag voor visa is verschoven naar 15 juni
     

Voor studiejaar 2020-2021 is deelname aan Verplichte Matching verplicht. De laatste editie heeft inmiddels plaatsgevonden.

Vanaf studiejaar 2021-2022 heeft de opleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen een numerus fixus. Daarbij is de deadline voor je inschrijving in Studielink 15 januari 2021. (De deadline voor de Colloquium Doctum toelingsprocedure is eerder, namelijk op 1 november 2020).
Om je aan te melden voor BFW log je in op Studielink en volg je de instructies. Na deze eerste stap van je aanmelding in Studielink ontvang je binnen enkele dagen verschillende e-mails, waaronder:
•    Een bevestiging dat je een aanmelding voor een bacheloropleiding hebt ingediend in Studielink.
•    Login gegevens voor het online toelatingsportaal (uSis) van Universiteit Leiden. 

Via het online toelatingsportaal van Universiteit Leiden verneem je of je direct toelaatbaar bent tot de bachelor of niet. Hier moet je ook alle benodigde documenten uploaden. Daarnaast leidt het online toelatingsportaal van Universiteit Leiden je langs alle noodzakelijke stappen om je registratie te voltooien en andere belangrijke zaken na je aanmelding. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen. Je aanmelding in uSis moet compleet zijn op 31 januari 2021 om 23.59 uur CET.

Zie voor meer informatie over aanmelddeadlines de website van de Universiteit Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.