Universiteit Leiden

nl en

Bio-Farmaceutische Wetenschappen (BSc)

Deadlines voor aanmelden

Je kan je aanmelden voor studiejaar 2022-2023 vanaf 1 oktober 2021 tot 15 januari 2022.

Voor studiejaar 2022-2023 heeft de opleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen een numerus fixus (net als voor studiejaar 2021-2022). Daarbij is de deadline voor je inschrijving in Studielink 15 januari 2022. (De deadline voor de Colloquium Doctum toelingsprocedure is eerder, namelijk op 1 november 2021).
Om je aan te melden voor BFW log je in op Studielink en volg je de instructies. Na deze eerste stap van je aanmelding in Studielink ontvang je binnen enkele dagen verschillende e-mails, waaronder:
•    Een bevestiging dat je een aanmelding voor een bacheloropleiding hebt ingediend in Studielink.
•    Login gegevens voor het online toelatingsportaal (uSis) van Universiteit Leiden. 

Via het online toelatingsportaal van Universiteit Leiden verneem je of je direct toelaatbaar bent tot de bachelor of niet. Hier moet je ook alle benodigde documenten uploaden. Daarnaast leidt het online toelatingsportaal van Universiteit Leiden je langs alle noodzakelijke stappen om je registratie te voltooien en andere belangrijke zaken na je aanmelding. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen. Je aanmelding in uSis moet compleet zijn op 31 januari 2022 om 23.59 uur CET. Dit is dus inclusief de betaling en het aanleveren van alle gevraagde documenten.

Zie voor meer informatie over aanmelddeadlines de website van de Universiteit Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.