Universiteit Leiden

nl en

Academy of Creative and Performing Arts (ACPA)

Keuzevakken/minor

ACPA biedt keuzevakken in beeldende kunst, muziek of muziekfilosofie.  Als student van de Universiteit Leiden en de Hogeschool der Kunsten Den Haag kun je keuzevakken volgen of zelf een minor samenstellen.

Keuzevakken

In iedere BA- en of MA-opleiding heb je ruimte om keuzevakken te volgen. Je kunt dan denken aan een keuzevak dat jouw studie aanvult of verdiept of je kiest een keuzevak dat past bij jouw interesses. Denk bijvoorbeeld aan beeldende kunst, muziek of muziekfilosofie. 

Minor

Heb je de ruimte om een minor te volgen (30 EC), denk er dan eens aan om een aantal van onze keuzevakken te bundelen tot een ‘minor’. Wanneer je kijkt in de Studiegids, zie je dat een aantal vakken bij elkaar geteld tot 30 EC optellen. Deze studiepunten mag je bundelen tot een minor. Zo heb je een divers, artistiek keuzevakken pakket samengesteld!

Pre-University Classes

Het Pre-University College is speciaal ontwikkeld voor die leerlingen die behoefte hebben aan een wetenschappelijke uitdaging naast hun vwo-opleiding en al willen ervaren wat het betekent om student te zijn. ACPA verzorgt in 2018/2019 de Pre-University Classes Design, Popular Music en PRE-Practicum Musicae. Voor meer informatie: mail naar acpa@hum.leidenuniv.nl.

Studiegids

Neem een kijkje in de Studiegids voor ons aanbod aan keuzevakken!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie