Universiteit Leiden

nl en
Wiskunde - Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen - Universiteit Leiden

Wiskunde (BSc)

Voorlichtingsactiviteiten

Wiskunde biedt verschillende voorlichtingsactiviteiten om je te helpen bij je studiekeuze.

Start hier je studiekeuze! Oriënteer je breed tijdens de Open Dag en maak kennis met alle studies van de Universiteit Leiden. Tijdens opleidingspresentaties van 45 minuten krijg je een goede eerste indruk van bijvoorbeeld het vakkenpakket, de arbeidsmarkt en de onderwijsmethoden. Bezoek ook de informatiemarkt: onze studenten, docenten en studieadviseurs beantwoorden graag jouw vragen.
Lees meer over de Open Dagen

Tijdens Proefstuderen ervaar je zelf hoe het is om de opleiding te volgen aan de Universiteit Leiden. Vooraf maak je een opdracht om je voor te bereiden op de colleges en werkgroepen die je volgt op de dag zelf: bij de opleiding, samen met andere studiekiezers. Je komt zo inhoudelijk meer te weten over de studie.
Lees meer over Proefstuderen

Een dagje meelopen bevestigt of een opleiding echt bij je past. Samen met zittende studenten woon je tijdens een reguliere collegedag een hoorcollege en/of werkgroep bij en proef je de sfeer van de opleiding. In de pauzes kun je vragen stellen en praten met studenten en docenten. Lijkt je dit wel wat? Geef je dan op. De opleiding neemt contact met je op om een geschikte datum te vinden. 

 

Activiteiten afgelast

Naar aanleiding van maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zal de Universiteit Leiden geen fysiek onderwijs meer geven en niet langer voorlichtingsactiviteiten op de universiteit kunnen aanbieden tot het einde van dit academisch jaar. We hopen je zo snel mogelijk alternatieve manieren van voorlichting aan te kunnen bieden.

Laat ons weten in welke bacheloropleiding(en) jij geïnteresseerd bent. 

We laten je zo snel mogelijk weten op welke manier jij kennis kunt maken met de bacheloropleiding(en).  

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.