Universiteit Leiden

nl en
Wiskunde - Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen - Universiteit Leiden

Wiskunde (BSc)

Deadlines voor aanmelden

Check hieronder de aanmelddeadlines voor de opleiding Wiskunde.

Als je in september wilt beginnen aan de bacheloropleiding Wiskunde, moet je je eerst aanmelden bij Studielink. Dit doe je voor 1 mei*.

*
 Ben je direct toelaatbaar? Als je je op uiterlijk 1 mei aanmeldt, dan heb je recht op een studiekeuzecheck. De Universiteit Leiden accepteert ook nog aanmeldingen na 1 mei mits je direct toelaatbaar bent; je verliest dan wel het recht op studiekeuzeadvies.

Let op: indien je niet direct toelaatbaar bent moet je voor 1 april (visum studenten. Deze deadline geldt ook voor studenten die al een verblijfsvergunning hebben voor hun studie en deze dienen te verlengen.) of 15 juni (overige studenten) een toelatingsverzoek indienen.

Meld je op tijd aan

We adviseren je om je zo vroeg mogelijk aan te melden:

  • Als je op het laatste moment een verzoek tot toelating indient en dan blijkt dat je verzoek incompleet is of dat je niet aan de toelatingseisen voldoet, kan je verzoek niet meer behandeld worden.
  • Het kost tijd om je voor te bereiden op eventuele (toelatings)toetsen. Hoe eerder je dit weet, hoe beter.
  • Als je op het laatste moment je toelatingsverzoek indient, loop je het risico dat je andere deadlines mist, bijvoorbeeld voor huisvesting (indien van toepassing).

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.