Universiteit Leiden

nl en
Wiskunde - Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen - Universiteit Leiden

Wiskunde (BSc)

Contact

Heb je nog vragen over de opleiding Wiskunde? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op met de universiteit over algemene vragen

Heb je algemene vragen over studeren aan de Universiteit Leiden?
Wil je meer weten over een of meerdere opleidingen of over onze voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met de Studielijn per mail of telefoon 071 527 11 11. De Studielijn is  op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je krijgt een student aan de telefoon om je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen over je toelating en inschrijving?
Voor vragen over je toelating en inschrijving neem je contact op met het Studenteninformatiecentrum. Je kunt ze bereiken op telefoonnummer 071 527 80 11 (bereikbaar tussen 11.00 en 16.00 uur op werkdagen) of je vraag stellen in het online contactformulier.

Contact met de opleiding

Vraag het de studentambassadeurs
Met vragen over je opleiding kun je terecht bij Matthijs Buijsen, Meinhard Slotema en Ilse Knevel. Zij studeren zelf Wiskunde en staan als studentambassadeur klaar om al je vragen over de opleiding te beantwoorden via voorlichting@math.leidenuniv.nl.   

Vraag het de studieadviseur
Denk je er serieus over om Wiskunde aan de Universiteit Leiden te gaan studeren? En heb je nog vragen die niet op deze site worden beantwoord? Mail dan naar studieadviseur@math.leidenuniv.nl of bel (071 527 7122) met Onno van Gaans, de studieadviseur van Wiskunde.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.