Universiteit Leiden

nl en

Criminologie (BSc)

Aanmelddeadlines

Nu je weet wat de toelatingsvoorwaarden zijn van jouw bachelor is het tijd om de aanmelddeadlines te checken.

Tijdspad 2024-2025

1 november 2023 Colloquium doctum toelatingsverzoeken (Meer informatie)
15 januari 2024, 23:59 uur  Deadline aanmelding. Je kunt je vanaf 1 oktober 2023 t/m 15 januari 2024 aanmelden in Studielink voor de selectie voor Criminologie in Leiden.
31 januari 2024

Vooropleidingscijfers Selectie en Plaatsing:
Stuur uiterlijk 31 januari 2024 je vooropleidingscijfers in voor de vakken Wiskunde, Nederlands en Engels en - indien van toepassing - je verklaring functiebeperking.

Voor meer informatie over het indienen van de juiste cijfers, zie benodigde documenten.

Bij het niet tijdig indienen van je vooropleidingscijfers wordt je vooropleiding bij de selectie bepaald als 0 punten behaald.

Toelatingsverzoek: 
Ben je niet direct maar wel 
in principe toelaatbaar (zie toelatingseisen) en moet je een toelatingsverzoek indienen, dan is de deadline hiervoor 31 januari.
LET OP: dit valt onder het toelatingsproces en is niet hetzelfde als de Selectie en Plaatsingsprocedure.  Klik hier voor meer informatie over hoe je je aanmeldt in Studielink en een toelatingsverzoek moet indienen via het online toelatingsportaal (uSis).

3 februari 2024 Verplichte selectietoets (online).
15 april 2024 Op Studielink kun je vanaf 15 april je rangnummer zien. Als je een plaats aangeboden krijgt, heb je twee weken de tijd om deze plaats via Studielink te accepteren. Krijg je geen plaats aangeboden? Het kan zo zijn dat je alsnog een plaats krijgt aangeboden als een andere student zijn plaats niet accepteert. Je ontvangt in dat geval een e-mail.
1 juni 2024 Indien je een visum of verblijfsvergunning nodig hebt, moet je uiterlijk vóór deze datum je visumaanvraag (mét de vereiste documenten) in uSis hebben ingediend.
 


 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.