Universiteit Leiden

nl en

Oudere Nederlandse letterkunde (MA)

Ontmoet onze docenten

Prof.dr. W. van Anrooij

Wim van Anrooij is hoogleraar Nederlandse literatuur voor romantiek aan het Leiden University Centre for the Arts in Society. Zijn onderzoeksfocus ligt op de Middeleeuwse Nederlandse literatuur. Zijn onderzoeksbenadering is internationaal, historisch en interdisciplinair. Bekijk zijn volledige profiel hier.

Dr. O. van Marion

Olga van Marion is universitair docent aan het Leiden University Centre for the Arts in Society. Momenteel is ze bezig met onderzoek op het gebied van creatieve concepties en representaties van 'het Middeleeuwse' in de vroegmoderne Nederlandse literatuur. Bekijk haar volledige profiel hier.

Dr. R. Pilgram

Roosmaryn Pilgram is docent aan het Leiden University Centre for Linguistics. Ze doceert vakken over argumentatie, retorica en gesproken communicatie. Bekijk haar volledige profiel hier.

Dr. G. Warnar

Geert Warnar is universitair hoofddocent aan het Leiden University Centre for the Arts in Society. Zijn onderzoeksproject is getiteld; 'Mobility of Ideas and Transmission of Texts. Vernacular Literature in the Rhineland and the Low Countries (ca. 1300-1550)'. Bekijk zijn volledige profiel hier

Ontmoet meer docenten hier

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.