Universiteit Leiden

nl en

Bestuur en Advisering (MSc)

Toelating en aanmelding

Wil je je graag aanmelden de avondtrack Bestuur en Advisering van de Master Management van de Publieke Sector aan de Universiteit Leiden in Den Haag? Doorloop dan de onderstaande stappen. We zien je aanmelding graag tegemoet!

De avondtrack Bestuur en Advisering maakt deel uit van de Master Managament van de Publieke Sector. Wanneer je je voor deze opleiding wilt aanmelden, selecteer dan in Studielink eerst de Master Management van de Publieke Sector (CROHO code: 60416), en kies vervolgens een track.

Dit stappenplan gidst je door de toelating- en aanmeldprocedure voor de Master Management van de Publieke Sector aan de Universiteit Leiden.

De universiteit wil een oplossing bieden aan bachelor en premaster studenten die studievertraging hebben opgelopen door de coronamaatregelen en in het studiejaar 2022-2023 willen beginnen aan een masteropleiding. Voor de Master Management van de Publieke Sector betekent dit dat je je bacheloropleiding of premaster mag afronden in het collegejaar 2022-2023 en alvast mag starten met de masteropleiding. 

Je moet je bacheloropleiding of premaster uiterlijk 31 augustus 2023 afronden. Aanvullende eisen zijn: 

Hoe werkt dit?
-    Vul dit formulier in
-    Schrijf je opnieuw in voor de bachelor- of premaster opleiding en vraag toelating aan voor de masteropleiding: 
1.    Meld je vóór 15 juni aan in Studielink voor de masteropleiding
2.    Doe vóór 15 juni een verzoek tot toelating voor je masteropleiding in uSis
3.    Schrijf je vóór 1 september opnieuw in voor de bachelor- of premaster opleiding
-    Je inschrijving voor de masteropleiding wordt definitief per 1 september 2022, onder voorwaarde dat je uiterlijk 31 augustus 2023 je bachelor of premaster hebt afgerond. Als dat niet lukt, wordt je inschrijving voor de masteropleiding geannuleerd. 
-    Je betaalt 1 keer collegegeld. Je betaalt alleen voor je masteropleiding, op voorwaarde dat je uiterlijk 31 augustus 2023 je bacheloropleiding of premaster hebt afrond en je hiervoor uitschrijft. Als dat niet lukt en je inschrijving voor de masteropleiding wordt geannuleerd, betaal je voor continuering van je bacheloropleiding of premaster. Als je een bacheloropleiding volgt bij een andere instelling, kun je een bewijs betaald collegegeld (BBC) opvragen zodat je voor je bacheloropleiding geen collegegeld hoeft te betalen.

Vragen?
Heb je vragen over toelating en inschrijving? Stel ze aan het Frontoffice Studentzaken via het online contactformulier met als onderwerp ‘Verzoek tot toelating’. Heb je inhoudelijke vragen over de opleiding, neem dan contact op met de studieadviseur van de opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.