Universiteit Leiden

nl en

Bestuur en Advisering (MSc)

Voorlichtingsactiviteiten

Wil je meer weten over de Master Management van de Publieke Sector en de dagopleiding Politiek, Beleid en Management? Of beleven hoe het is om de studeren aan de Universiteit Leiden in Den Haag? Er zijn verschillende voorlichtingsactiviteiten die je helpen met het kiezen van je Master opleiding. Kom naar onze online en on- campus events om ons beter te leren kennen!

Overweeg je je in te schrijven voor deze masteropleiding, en wil je erachter komen of het voor jou de juiste keuze is? Kijk dan hieronder voor een lijst met voorlichtingsactiviteiten die we binnenkort organiseren, en schrijf je in om de Universiteit Leiden en de opleiding zelf te ervaren. Neem ook een kijkje bij de Master Talks video’s voor een opleidingsintroductie door één van onze docenten, of bekijk onze virtuele campus tours hieronder! 

Master Talks: Programme Videos

Op het Master Talks: opleidingsvideo’s platform vind je video’s voor iedere masteropleiding. Per opleiding is er een video waarin je een korte introductie bij de opleiding krijgt. Na de Master’s Online Open Dagen komen er ook opnames van de opleidingspresentaties op het platform te staan. 

Master Voorlichtingsactiviteiten

De Master’s Online Open Dagen (10-11 november) zijn jouw kans om alles te weten te komen over onze masteropleidingen, en of ze voor jou een goede match zouden zijn. Woon presentaties bij, ontmoet onze sprekers, leer meer over de carrières van onze alumni, en laat onze studenten je alles vertellen over studeren aan de Universiteit Leiden en het leven in Leiden en Den Haag. 

Schrijf je hier in voor de Master’s Online Open Dagen!

Op de Online Master’s Experience Day ontmoet je studenten en docenten, volg je virtuele colleges, en kun je alle vragen stellen die je hebt over het volgen van een masteropleiding in Leiden en Den Haag. Er volgt binnenkort meer informatie over data en inschrijving.

Op de On-Campus Master’s Experience Day bezoek je de Universiteit zelf, voor een proefje van de sfeer in de stad en op de universiteit, en hoe het studentenleven in Leiden en Den Haag eigenlijk is. Woon fysieke voorbeeldcolleges bij, en maak een praatje met studenten, docenten, en alumni. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over data en inschrijving! 

Ontdek de campus

Ontdek de campus van Universiteit Leiden via onze virtuele campus tours, gefilmd met een 360-graden camera. Door de video rond te slepen, kun je zelf de omgeving bekijken. Hieronder vind je de video die is opgenomen bij het Wijnhaven gebouw in Den Haag, waar de meeste van jouw colleges zullen plaatsvinden. Je kun hier ook de 360 campus tours van andere faculteiten bekijken. 

360 Campus Tour Wijnhaven: Universiteit Leiden in Den Haag

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.