Universiteit Leiden

nl en

Religiewetenschappen (BA)

Contact

Heb je nog vragen over de opleiding Religiewetenschappen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag het de studentambassadeur

Met vragen over je opleiding kun je terecht bij de studentambassadeur. De studentambassadeur is een student van de opleiding of een gerelateerde opleiding en geeft presentaties op Open Dagen en middelbare scholen. Verder coördineert zij meeloopdagen en beantwoordt zij vragen van geïnteresseerde scholieren. 

Studentambassadeur
Lena Siegmann
E-mail: m.a.siegmann@hum.leidenuniv.nl

Heb je vragen over je toelating en inschrijving?

Voor vragen over je toelating en inschrijving neem je contact op met de Frontoffice Studentenzaken. Je kunt ze bereiken per telefoon (bereikbaar tussen 11.00 en 16.00 uur op werkdagen) of je vraag stellen in het online contactformulier.

Frontoffice studentenzaken
Telefoon: 071 527 80 11

Heb je vragen over studeren aan de Universiteit Leiden?

Wil je meer weten over een of meerdere opleidingen of over onze voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met de Studielijn per mail of telefoon (bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op werkdagen). Je krijgt altijd een student aan de telefoon om je vragen te beantwoorden.

Studielijn
Telefoon: 071 527 11 11
E-mail: studielijn@leidenuniv.nl

Vraag het de studieadviseur

Denk je er over om Religiewetenschappen te gaan studeren? En heb je nog vragen die niet op deze site worden beantwoord? Dan kun je je vraag per mail of telefonisch stellen aan Noortje van Swieten, de studieadviseur van Religiewetenschappen. Zij werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Studieadviseur
Noortje van Swieten
E-mail: stuco-ba-religion@hum.leidenuniv.nl 
Telefoon: 071 527 2584 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.