Universiteit Leiden

nl en

Rechtsgeleerdheid - Economie (LLB)

Contact

Heb je nog vragen over de opleiding Recht en Economie? Neem dan gerust contact met ons op!

Vragen over de opleiding?

Vraag het de student-assistent
Wil je een dag meelopen of wil je nog meer informatie over de afstudeerrichting Recht en Economie? Stuur dan een e-mail naar Melvin Keijzer, de studentassistent van de afdeling Economie (m.keijzer@law.leidenuniv.nl).

Vraag het de studentambassadeurs
Met vragen over deze opleiding kun je ook terecht bij de studentenambassadeurs van Rechtsgeleerdheid, Notarieel recht en Fiscaal Recht via studentenambassadeurs@law.leidenuniv.nl.

Heb je nog vragen die niet op deze site worden beantwoord?Vraag het de studieadviseur of mail naar het Onderwijs Informatie Centrum (OIC) van de Faculteit Rechten oic@law.leidenuniv.nl
De studieadviseurs zijn op woensdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 11.00 uur op telefoonnummer 071 527 8787.

Neem contact op met de universiteit over algemene vragen

Heb je algemene vragen over studeren aan de Universiteit Leiden?
Wil je meer weten over een of meerdere opleidingen of over onze voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met de Studielijn per mail of telefoon 071 527 11 11. De Studielijn is  op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je krijgt een student aan de telefoon om je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen over je toelating en inschrijving?
Voor vragen over je toelating en inschrijving neem je contact op met het Studenteninformatiecentrum. Je kunt ze bereiken op telefoonnummer 071 527 80 11 (bereikbaar tussen 11.00 en 16.00 uur op werkdagen) of je vraag stellen in het online contactformulier.

Wij maken gebruik van cookies. Lees de voorwaarden