Universiteit Leiden

nl en

Franse taal en cultuur (BA)

Vervolgopleidingen

Wil je een volledige academische opleiding? Dan ga je na je bachelor door met een masteropleiding. Met een masterdiploma op zak heb je meer kans op een baan op academisch niveau. Na afronding krijg je de titel Master of Arts (MA).

Masteropleidingen

Wil je een volledige academische opleiding? Dan ga je na je bachelor door met een masteropleiding. Na een succesvol afgeronde masteropleiding ontvang je de titel Master of Arts (MA). Er zijn drie soorten masters: eenjarige-, onderzoeks-, of brede masters. De eenjarige master sluit perfect aan op de bacheloropleiding, terwijl je met een onderzoeksmaster (twee jaar) wordt voorbereid op een academische carrière. Een brede master kun je volgen als je een bredere interesse hebt:

Eenjarige master

Onderzoeksmaster

Lerarenopleiding

Kom voor de klas! Na afronding van de afstudeerrichtingen Frans van de MA Linguistics of de MA Literary Studies kun je toegang krijgen tot deze masteropleiding. Na je eenjarige educatieve master mag je de bovenbouw van havo en vwo lesgeven in Frans.

Naast de eenjarige educatieve master kun je ook kiezen voor een tweejarige master, waarmee je gelijk na je bachelor kunt starten.

Wat zijn de toekomstdromen van Sabitah?

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Promoveren

Afgestudeerde masterstudenten met een duidelijke wetenschappelijke belangstelling en zeer goede studieresultaten kunnen meedingen naar een promotieplaats. Onder begeleiding van hoogleraren schrijf je een proefschrift en publiceer je artikelen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.