Universiteit Leiden

nl en

Tanachia Ashikali

Universitair docent

Naam
T.S. Ashikali MSc
Telefoon
+31 70 800 9360
E-mail
t.s.ashikali@fgga.leidenuniv.nl

Tanachia Ashikali is sinds 1 oktober 2014 verbonden aan het Instituut Bestuurskunde als PhD onderzoeker en docent.

Meer informatie over Tanachia Ashikali

Tanachia Ashikali is sinds 1 oktober 2014 verbonden aan het Instituut Bestuurskunde als PhD onderzoeker en docent. Haar onderzoek richt zich op het verklaren van de uitkomsten van diversiteitsmanagement in publieke organisaties. Onderdeel hiervan is onderzoeken wat de rol van de leidinggevende is bij het managen van een divers team en de inclusiviteit van de organisatiecultuur. Daarnaast is zij betrokken bij de vakken HRM in de publieke sector, kwantitatief onderzoek en de masterthesis.

Achtergond

Ashikali (1988) studeerde Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en studeerde af in 2011. Met haar afstudeerscriptie won zij de Albeda scriptieprijs 2011 en de Brasz scriptieprijs 2011. Na haar studie is zij begonnen met projectonderzoek en haar promotieonderzoek in Rotterdam.

Sinds oktober 2014 zet ze haar promotieonderzoek voort  aan het Instituut Bestuurskunde, Faculteit Governance and Global Affairs. Waar zij onderdeel uitmaakt van de Leerstoel Public Sector Management. Haar onderzoek naar het verklaren van de uitkomsten van diversiteitsmanagement geeft inzichten voor publiek managers in hoe divers personeel gemanaged kan worden met als resultaat positief werkgedrag- en houding van medewerkers.

Universitair docent

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Instituut Bestuurskunde

Werkadres

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP The Hague
Kamernummer 4.90

Contact

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Instituut Bestuurskunde

Werkadres

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP The Hague
Kamernummer 4.82

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie