Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Healthy University @Home

We zitten massaal thuis in de strijd tegen het coronavirus. Via deze pagina's proberen wij, Healthy University Leiden, de studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden handvatten aan te reiken om in deze crisistijd op een gezonde en verantwoorde manier thuis te studeren en werken.

De bijzondere situatie waarin wij ons op dit moment  bevinden vraagt om alternatieve werk- en studieomstandigheden. We zitten thuis in plaats van op onze vaste werk- of studieplek. We missen het directe contact met onze medestudenten en collega’s, maar ook onze sociale omgeving en fysieke activiteiten. Hoe zorgen we ervoor dat we toch mentaal gezond blijven en op een prettige en verantwoorde manier thuis studeren of werken?

Thuis studeren en werken brengt andere uitdagingen mee. Door middel van de tips en tricks die we hier aanbieden, hopen we onze studenten en medewerkers in deze unieke situatie de mogelijkheden te bieden er met elkaar het beste van te maken.

Heb je tips en suggesties voor ons?

Deze pagina met adviezen tijdens de coronacrisis is onderhevig aan actuele ontwikkelingen. We houden het aanbod up-to-date gehouden en vullen het aan aan de hand van de vragen vanuit onze universitaire gemeenschap. Mis je onderwerpen of heb je een gezond initiatief? Mail Mieke Cabout, onze Healthy University-coördinator : f.j.cabout@bb.leidenuniv.nl. Niet alles kunnen we direct verwerken, maar de meest relevante zaken krijgen een mooie plaats op deze pagina’s.

Laten we er met elkaar het beste van maken!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.