Universiteit Leiden

nl en

Werken bij ICT

Als centrale ICT-dienstverlener, levert het ICT Shared Service Centre [ISSC] hoogwaardige ICT-voorzieningen aan alle medewerkers en studenten. Met ongeveer 130 collega’s ondersteunt het ISSC onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Wij zijn altijd op zoek naar creatieve IT'ers die graag het verschil maken.

Het ISSC als werkgever

  • Je doet relevant werk voor een toonaangevende universiteit en generaties studenten die de wereld ingaan om complexe (internationale) vraagstukken op te lossen: een brede, uitdagende en gevarieerde academische gemeenschap. We zijn trots op de diensten die we daaraan leveren.
  • Aan de slag bij een betrokken werkgever die diversiteit, gezondheid, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk vindt en ondersteunt.
  • Er zijn ruime mogelijkheden op het gebied van ontwikkeling en opleiding.
  • Je werkt in een team met zowel jonge als ervaren collega’s.
  • Het ISSC heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in deels op kantoor en deels thuis werken – hybride werken is de toekomst.
  • Agile werken is het uitgangspunt bij het ISSC: dé manier van samenwerking in ontwikkeling en beheer - DevOps Teams met veel autonomie en technisch betrokken, van begin tot eind.

Werken bij het ISSC, betekent dat je samen met vele professionals werkt aan de realisatie van de ambitieuze doelstellingen van de universiteit. Werken, studeren, onderzoeken vindt plaats op de campus én daarbuiten, zowel fysiek, virtueel als ook beide (hybride). Het ISSC faciliteert en realiseert dit met innovatieve, toegankelijke en betrouwbare ICT-voorzieningen. Wij doen dit sturend en uitvoerend, in afstemming met de universiteit, vakkundig en inspelend op veranderingen. 
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.