Universiteit Leiden

nl en

Werken bij ICT

Wil jij werken aan hoogstaande IT bij een van de meest gerenommeerde universiteiten van Europa? Bouw dan mee aan de campus van de toekomst waar virtueel en fysiek studeren, onderzoeken en werken samengaan bij het ICT Shared Service Centre (ISSC) van de Universiteit Leiden.

Het ISSC is het centrale IT innovatie-, kennis- en supportcentrum van de universiteit. Met ongeveer 150 collega’s produceren en leveren wij moderne en flexibele ICT-diensten. Dagelijks maken tienduizenden studenten, medewerkers en alumni hiervan gebruik. Ervaren professionals en jonge talenten leren bij ons met plezier van elkaar.

Je doet bij ons relevant werk voor een toonaangevende universiteit en generaties studenten die de wereld ingaan om complexe (internationale) vraagstukken op te lossen: een brede, uitdagende en gevarieerde academische gemeenschap. We zijn trots op de diensten die we daaraan leveren.

Innovatieve dienstverlening

Wij ontwikkelen en beheren onder andere state-of-the-art (mobiele) workspaces en moderniseren continu het geavanceerde ICT-netwerk en onze multicloud omgeving. Naast het applicatiebeheer van de informatiesystemen voor bedrijfsvoering en onderwijs, leveren we robuuste universitaire rekenfaciliteiten en storage voorzieningen, meerdere datacenters en een supercomputer. Dit alles binnen een continu veranderende omgeving waarbij we steeds meer in energieke teams agile werken. 

Opleiding & Ontwikkeling

De prachtige uitdagingen waar we voor staan, vragen om collega’s die op zoek zijn naar deze dynamiek en die het leuk vinden om zichzelf vakmatig continu op hoog niveau te ontwikkelen. Binnen het ISSC zijn hier veel mogelijkheden voor. Er is alle ruimte voor een bij jou en jouw functie passend arrangement met interessante opleidingen en uitdagende trainingen. Verder beschik je over uitstekende arbeidsvoorwaarden met veel verlofdagen, kun je in overleg deels thuiswerken en krijg je een laptop van de zaak. 

Diversiteit

We streven ernaar om met elkaar een fijne inclusieve werkomgeving te creëren, waarin jij je welkom en gewaardeerd voelt. Samen met je collega’s zet je jouw expertise in en breid je deze uit. Kortom een bruisende, ontwikkelingsgerichte werkomgeving waar jouw talenten volledig de ruimte krijgen.

Afdelingen

Het ISSC is een van de expertisecentra van de Universiteit Leiden. De dienstverlening is ondergebracht bij de afdelingen Customer Application Services, Customer Relations, Finance & Control, Infra & Workspace Services, Research IT Competence Centre en Strategy & Facilities. Bekijk hier ons organogram.

Ontmoet onze medewerkers

Niemand kan je beter vertellen hoe het is om te werken bij ons, dan jouw toekomstige collega's zelf.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.