Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en ontwikkeling

Heeft u de ambitie om uzelf continu te ontwikkelen en te blijven groeien in uw werk? Dan is de Universiteit Leiden voor u een aantrekkelijke werkgever. De universiteit geeft medewerkers volop ruimte om het beste uit zichzelf te halen. En investeert daar graag in.

De Leidse universiteit gelooft in professionele en persoonlijke ontwikkeling voor iedereen, ongeacht uw functie. Om mee te kunnen bewegen met veranderingen in de toekomst, om enthousiast naar het werk te blijven gaan en om ruimte te bieden aan uw talenten. Tijdens de jaargesprekken wordt daarom altijd gesproken over hoe uw loopbaan vorm krijgt. En worden kansen geinventariseerd op het vlak van doorontwikkeling, doorleren en doorgroeien.

Cursussen en opleidingen

Er is een groot aanbod voor persoonlijke, vakgerichte en strategische ontwikkeling, zowel georganiseerd door de Universiteit Leiden zelf als binnen het samenwerkingsverband met de Technische Universiteit Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor docenten bestaat een apart scholingsaanbod. Zo stimuleren wij onze docenten ook om carrière te maken op basis van onderwijsprestaties.

Loopbaanbegeleiding

De Universiteit Leiden heeft eigen loopbaanbegeleiders. Zij denken graag met u mee over een volgende stap in uw carrière. Ook kunnen zij kijken of u in aanmerking komt voor één van de loopbaantrajecten. Daarnaast kennen zij alle mogelijkheden voor coaching- en opleidingstrajecten.

Verandering van functie: een win-win situatie

Interne mobiliteit leidt tot duurzame inzetbaarheid en tevreden werknemers. Daarom ondersteunt de universiteit medewerkers die van functie of organisatieonderdeel willen wisselen. De ervaring leert dat een medewerker die overstapt naar een nieuwe werkplek altijd nuttige en bruikbare kennis meeneemt.

Direct naar de vacatures

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie