Universiteit Leiden

nl en

Starters en Trainees

Jaarlijks beginnen nieuwe starters en trainees hun carrière bij de Universiteit. De Universiteit haalt daarmee actuele kennis en vaardigheden binnen. De organisatie biedt starters en trainees een uitdagende werkomgeving in een internationale context.

Leiden-Delft-Erasmus Traineeship

In samenwerking met de Technische Universiteit Delft en de Erasmus Universiteit biedt de Universiteit Leiden voor startende academische professionals een interessant 2-jarig traineeprogramma. Als trainee voer je tweemaal een opdracht van één jaar uit bij één van de faculteiten of ondersteunende diensten van één van de drie universiteiten. Op die manier krijg je gedurende het traject inzicht in de bedrijfsvoering van verschillende universiteiten en organisatieonderdelen. Daarnaast wordt je in deze twee jaar uitgedaagd om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen via een bijbehorend trainingsprogramma.

Kijk voor meer informatie over het LDE traineeprogramma op http://www.leiden-delft-erasmus.nl/nl/leiden-delft-erasmus-traineeship.

Meer informatie over de actuele vacatures vind je op

www.universiteitleiden.nl/vacatures/2019/traineeship-lde

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie