Universiteit Leiden

nl en

Rechtsgeleerdheid - Entrepreneurship and Management (LLB)

Stap 2: Check de aanmelddeadlines

Als je in september wilt beginnen aan een bacheloropleiding aan de Universiteit Leiden, moet je je eerst aanmelden bij Studielink. Doe je dit voor 1 mei van het betreffende jaar, dan heb je het wettelijk recht op studiekeuzeadvies.

Aanmelden kan tot 1 mei

Als je in september 2018 wilt beginnen aan de bachelor, moet je je eerst aanmelden bij Studielink. Doe je dit voor 1 mei 2018, dan heb je het wettelijk recht op studiekeuzeadvies. Universiteit Leiden vindt jouw deelname belangrijk en laat je bij aanmelding ná 1 mei ook toe tot de studie en stuurt je ook dan nog de Studiekeuzecheck. Zie hier alle deadlines voor aanmelden.

Studielink

Je meldt je aan op Studielink; hier kun je een inlogcode aanvragen. Nadat je een inlogcode hebt aangevraagd, kun je op de site je gegevens invullen en opgeven welke opleiding je wilt gaan doen.

Houd deze documenten en gegevens bij de hand wanneer je je gegevens invoert via Studielink:

  • je DigiD
  • eventueel je onderwijsnummer of O&W correspondentienummer. Als je dit al hebt, staat het op de brieven die je van DUO hebt ontvangen
  • Als je je diploma al gehaald hebt: je cijferlijst van de middelbare school en de datum waarop je je diploma hebt gehaald

Wij maken gebruik van cookies. Lees de voorwaarden