Universiteit Leiden

nl en

Liberal Arts and Sciences: Global Challenges (BA/BSc)

Voorlichtingsactiviteiten

Wil je meer te weten komen over de bachelor opleiding van LUC en beleven hoe het is om in Den Haag te studeren? De Universiteit Leiden biedt verschillende voorlichtingsactiviteiten gedurende het jaar aan om te helpen met het vinden van jouw perfecte studie.

Je kunt LUC gedurende het hele jaar op locatie en online leren kennen met behulp van een aantal activiteiten:

  • Open Dagen: oriënteer je op verschillende studies aan de Universiteit Leiden;
  • Proefstudeerdagen: neem deel aan proefcolleges en Q&A sessies en ervaar zo zelf hoe het is bij LUC;
  • Individuele bezoeken of online meetings.

Lees verder om meer te weten te komen over de aanstaande voorlichtingsactiviteiten op LUC.

Aankomende activiteiten

Ben je benieuwd hoe het is om te studeren aan het Leiden University College in Den Haag? Wil je weten hoe onze professoren lesgeven en studenten inspireren aan het LUC? Meld je dan aan voor de LUChats! Tijdens de LUChats volg je twee proefcolleges van het LUC. 

Meer informatie & registratie

Wil je graag een kleinschalige en persoonlijke meeting bijwonen om LUC te leren kennen? Boek dan een online LUC 101 meeting! Onze wervings- en communicatiemedewerkers leggen het studieprogramma uit en beantwoorden al je vragen tijdens een online meeting.

Meer informatie & registratie

Heb je interesse om onze campus te bezoeken, maar je kunt niet bij één van de andere evenementen aanwezig zijn? Dan doen we graag ons best om een persoonlijk campusbezoek voor je te faciliteren. Neem minimaal een week van voren contact met ons op via communication@luc.leidenuniv.nl om een aanvraag in te dienen.

Tijdens een campusbezoek krijg je een rondleiding van een studentvoorlichter door ons gebouw, en hoor je alles over onze opleiding.

Wil je graag weten hoe het echt is om te studeren op LUC? Heb je prangende vragen voor een van onze huidige studenten? Dan is dit evenement voor jou! Een van onze studenten begeleidt jou als student voor een dag naar een van hun lessen. Hierdoor ervaar je hoe het is om op LUC te studeren als een echte student! Klik op de onderstaande link om meer te weten te komen en je in te schrijven.

Meer informatie en registratie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.