Universiteit Leiden

nl en

Liberal Arts and Sciences: Global Challenges (BA/BSc)

Extra Uitdaging

Zie jij het zitten om naast je studie bij LUC The Hague een extra uitdaging aan te gaan? En zo je studie te verbreden en extra ECT te halen? Dan kun je bijvoorbeeld colleges volgen aan de Academy of Creative and Performing Arts (ACPA) of met de Double Degree Study onze opleiding combineren met een opleiding aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Lijkt het je leuk om jouw opleiding aan LUC The Hague aan te vullen met colleges in de schone kunsten? Dankzij ACPA is dat geen enkel probleem! Het onderzoeksinstituut Academy of Creative and Performing Arts (ACPA) is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit Leiden en de Hogeschool der Kunsten Den Haag. De ACPA is een intersectionele instelling die zich niet alleen bezig houdt met onderzoek maar ook wetenschappelijk onderwijs biedt aan kunststudenten en kunstonderwijs aan studenten van de Universiteit Leiden. Daarnaast organiseren zij culturele evenementen die een brug slaan tussen kunst en wetenschap. 


Ben je geïnteresseerd in recht, dan kun je deelnemen aan het Double Degrees Studies programma in samenwerking met de Leidse Rechtenfaculteit. Dit programma is samengesteld voor studenten die tegelijkertijd twee opleidingen willen volgen: Een BA in Liberal Arts & Sciences en een bachelor LLB Rechtsgeleerdheid (alleen in het Nederlands). Dit programma duurt 4 jaar. Je kunt hier meer informatie vinden over deze optie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.