Universiteit Leiden

nl en
Plan een online meeting En leer ons kennen

Studievoorlichting | LUC 101 | Studievoorlichting

LUC 101: Leer ons Liberal Arts & Sciences Programma kennen!

Toelichting
Je kan het hele jaar meedoen aan een LUC101. Geef je op en schrijf je in voor een datum en tijdstip die het best voor jou uitkomt!
Locatie
Online

Hoe werkt het?

Zou je ons programma graag beter willen leren kennen door middel van een persoonlijke meeting? Boek dan een online LUC101 meeting! 

Dit evenement geeft jou de mogelijkheid om mee te maken hoe het is om te wonen op onze campus en te studeren bij LUC. Je ontmoet een van onze medewerkers die jou alle ins en outs gaat vertellen over LUC. Je gaat met hen in gesprek en kan al je vragen stellen. Het is een evenement waarin je veel informatie ontvangt, maar het is ook interactief. Jij en de medewerker zetten je camera aan waardoor je echt een goed gesprek met elkaar kunt voeren.

LUC 101 meetings duren ongeveer één uur. Ouders mogen natuurlijk meekomen!

Contact

Al je vragen over dit evenement kan je stellen door een email te sturen naar communication@luc.leidenuniv.nl. 

Leiden University College Den Haag biedt een breed, flexibel, en interdisciplinair residentieel Liberal Arts and Sciences programma aan met een focus op Global Challenges. Tijdens deze bachelor specialiseer je jezelf in relevante vakgebieden zoals wereld politiek, economie, bestuur, internationale gerechtigheid, mensen en culturele interactie, wereld volksgezondheid en milieu studies. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.