Universiteit Leiden

nl en

Duitse taal en cultuur (BA)

Voorlichtingsactiviteiten

Wil je meer weten over de opleiding Duitse taal en cultuur en beleven hoe het is om in Leiden te studeren? Duitse taal en cultuur biedt verschillende voorlichtingsactiviteiten om je te helpen bij je studiekeuze.

Online voorlichtingsevenementen

Vanwege de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan, kun je niet langer voorlichtingsactiviteiten op de universiteit bezoeken. Wel bieden we online voorlichtingsactiviteiten aan. Je vindt ze in de rechterkolom (op desktop) of onderaan deze pagina (op mobiel/tablet). We zien je graag online!

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Kom kennismaken

Om een goed beeld te krijgen van welke studie bij je past, moet je veel uitzoeken. Neem hier dan ook ruim de tijd voor en ga actief aan de slag. Een bezoek aan de universiteit en de stad gaat je heel veel duidelijkheid bieden. Kom dus langs!

Start hier je studiekeuze! Oriënteer je breed tijdens de Open Dag en maak kennis met alle studies van de Universiteit Leiden. Tijdens opleidingspresentaties van 45 minuten krijg je een goede eerste indruk van bijvoorbeeld het vakkenpakket, de arbeidsmarkt en de onderwijsmethoden. Bezoek ook de informatiemarkt: onze studenten, docenten en studieadviseurs beantwoorden graag jouw vragen.
Lees meer over de Open Dagen

Je neemt deel aan online onderwijs met opdrachten en filmpjes die je thuis of op school zelfstandig uitwerkt. Studenten of docenten van de opleiding begeleiden je hierbij.
Lees meer over Online Proefstuderen

Een dagje meelopen bevestigt of een opleiding echt bij je past. Samen met zittende studenten woon je tijdens een reguliere collegedag een hoorcollege en/of werkgroep bij en proef je de sfeer van de opleiding. In de pauzes kun je vragen stellen en praten met studenten en docenten.

De opleiding Duite taal en cultuur organiseert meeloopdagen op individuele basis. Je kunt je aanmelden door het formulier hieronder in te vullen. De opleiding neemt dan contact met je op voor het maken van een afspraak. Tot ziens!
Meld je nu aan voor een meeloopdag

Proefstuderen bij Geesteswetenschappen

Bekijk en lees de ervaringen van bezoekers van Proefstuderen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.