Universiteit Leiden

nl en

Bestuurskunde (BSc)

Voorlichtingsactiviteiten

Hoe steekt de Bestuurskunde in elkaar? Wat kan ik er later mee doen? Is deze opleiding voor mij de juiste keuze? Wat biedt Den Haag studenten aan voordelen? We bieden verschillende voorlichtingsactiviteiten om je te helpen bij je studiekeuze.

Start hier je studiekeuze! Oriƫnteer je breed en maak kennis met alle studies van de Universiteit Leiden. Tijdens opleidingspresentaties van 45 minuten krijg je een goede indruk van bijvoorbeeld het vakkenpakket, de arbeidsmarkt en de onderwijsmethoden. Bezoek ook de informatiemarkt: onze studenten, docenten en studieadviseurs beantwoorden graag jouw vragen.
Lees meer over de Open Dagen

Ervaar het zelf. Tijdens Proefstuderen krijg je eerst uitleg over de samenhang van het programma en hoor je de ervaringen van huidige studenten. Vervolgens krijg je een hoor- en werkcollege samen met andere studiekiezers om een idee te krijgen van de stof en werkvormen. Je komt zo inhoudelijk meer te weten over de studie.
Lees meer over Proefstuderen

Sfeer proeven tijdens een reguliere dag op de universiteit? Een dagje meelopen bevestigt of een opleiding echt bij je past. Samen met zittende studenten woon je een college en werkgroep bij en proef je de sfeer van de opleiding. In de pauzes kun je vragen stellen en praten met studenten en docenten.
Kijk wanneer jij een dagje mee kunt lopen

Wij maken gebruik van cookies. Lees de voorwaarden