Universiteit Leiden

nl en

Bestuurskunde (BSc)

Voorlichtingsactiviteiten

Hoe steekt de Bestuurskunde in elkaar? Wat kan ik er later mee doen? Is deze opleiding voor mij de juiste keuze? Wat biedt Den Haag studenten aan voordelen? We bieden verschillende voorlichtingsactiviteiten om je te helpen bij je studiekeuze.

Door de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, geeft de Universiteit Leiden geen fysiek onderwijs meer. Dat betekent dat we onze voorlichtingsactiviteiten voor de Bestuurskunde online voortzetten. We helpen je graag bij het maken van je studiekeuze!

Hieronder vind je een overzicht van onze online voorlichtingsactiviteiten. Meld je snel aan!

In April en Mei hebben er 3 live webinars van de Bachelor Bestuurskunde plaatsgevonden. Op dit moment is het helaas niet meer mogelijk om om deze online informatiesessie live bij te wonen.

Je kunt de video-opname van de laatste live webinar wél terugkijken. Meld je hier aan om een de link naar de video te ontvangen.

Een panel bestaand uit onze docenten, studieadviseurs en studenten vertelt jou meer vertellen over de Bachelor Bestuurskunde en beantwoord vragen over het studentenleven en studeren aan de Universiteit Leiden op onze campus in Den Haag.

De eerstvolgende webinars starten vanaf oktober. Je kunt je nog wel opgeven voor online meeloopdagen voor de Bachelor Bestuurskunde.

Check ons overzicht voor de volgende live webinar

De virtuele meeloopdag is een online versie van de reguliere meeloopdag. Tijdens deze kleinschalige activiteit vertellen onze studentambassadeurs, Bram Spaai en Rafke Jongen, je meer over de Bachelor Bestuurskunde, de specialisaties Beleid, Bestuur en Organisatie of Economie, Bestuur en Management en hun eigen ervaringen met studeren aan de Universiteit Leiden in Den Haag.

Samen met Bram of Rafke bekijk je een compilatie van colleges die een goed beeld geven van de opleiding, bezoek je de Virtual Tour van de Campus Den Haag en stel je al je vragen.

Een virtuele meeloopdag duurt ongeveer 45 minuten en er mogen maximaal 10 studiekiezers per sessie meedoen. Je kiest zelf een datum en tijdstip wat jou het beste uitkomt om de virtuele meeloopdag te volgen!

Wil je je extra verdiepen in Bestuurskunde en heb je nog een paar laatste vragen? Dan kun je je ook na de studiekeuzedeadline van 1 juni opgeven voor onze online meeloopdagen. Vanaf volgende week is het weer mogelijk op je voor deze online meeloopdagen aan te melden.

Start hier je studiekeuze! Oriënteer je breed en maak kennis met alle studies van de Universiteit Leiden. Tijdens opleidingspresentaties van 45 minuten krijg je een goede indruk van bijvoorbeeld het vakkenpakket, de arbeidsmarkt en de onderwijsmethoden. Bezoek ook de informatiemarkt: onze studenten, docenten en studieadviseurs beantwoorden graag jouw vragen.
Lees meer over de Open Dagen

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.