Universiteit Leiden

nl en

Economie, Bestuur en Management (BSc)

Voorlichtingsactiviteiten

Hoe steekt de Bestuurskunde in elkaar? Wat kan ik er later mee doen? Is deze opleiding voor mij de juiste keuze? Wat biedt Den Haag studenten aan voordelen? We bieden verschillende voorlichtingsactiviteiten om je te helpen bij je studiekeuze.

Activiteiten afgelast

Naar aanleiding van maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zal de Universiteit Leiden geen fysiek onderwijs meer geven en niet langer voorlichtingsactiviteiten op de universiteit kunnen aanbieden tot het einde van dit academisch jaar. We hopen je zo snel mogelijk alternatieve manieren van voorlichting aan te kunnen bieden.

Laat ons weten in welke bacheloropleiding(en) jij geïnteresseerd bent. 

We laten je zo snel mogelijk weten op welke manier jij kennis kunt maken met de bacheloropleiding(en).  

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Start hier je studiekeuze! Oriënteer je breed en maak kennis met alle studies van de Universiteit Leiden. Tijdens opleidingspresentaties van 45 minuten krijg je een goede indruk van bijvoorbeeld het vakkenpakket, de arbeidsmarkt en de onderwijsmethoden. Bezoek ook de informatiemarkt: onze studenten, docenten en studieadviseurs beantwoorden graag jouw vragen.
Lees meer over de Open Dagen

Ervaar het zelf. Tijdens Proefstuderen krijg je eerst uitleg over de samenhang van het programma en hoor je de ervaringen van huidige studenten. Vervolgens krijg je een hoor- en werkcollege samen met andere studiekiezers om een idee te krijgen van de stof en werkvormen. Je komt zo inhoudelijk meer te weten over de studie.
Lees meer over Proefstuderen

Sfeer proeven tijdens een reguliere dag op de universiteit? Een dagje meelopen bevestigt of een opleiding echt bij je past. Samen met zittende studenten woon je een college en werkgroep bij en proef je de sfeer van de opleiding. In de pauzes kun je vragen stellen en praten met studenten en docenten.
Kijk wanneer jij een dagje mee kunt lopen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.