Universiteit Leiden

nl en

Digitalisering, Data en Governance (BSc)

Contact

Heb je vragen over de opleiding Bestuurskunde of voorlichtingsactiviteiten. Neem dan contact op met de studieadviseurs of de studentambassadeur.

Vraag het de studieadviseur

Denk je er serieus over om Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden te gaan studeren? En heb je nog vragen die niet op deze site worden beantwoord? Dan kun je je vraag per mail of telefonisch stellen aan de studieadviseurs van Bestuurskunde.

Stuur ons een mail via StudieadviesBSK@fgga.leidenuniv.nl in het Nederlands of Engels. Of bel ons op woensdag tussen 13.30 en 15.00 uur of op vrijdag tussen 15.00 en 16.30 uur op 070 - 800 9481.

Studentenambassadeurs Bestuurskunde

Heb je nog vragen over één van de voorlichtingsactiviteiten? Mail dan onze studenten of neem contact met ze op via de chat functie!

Neem contact op met de universiteit over algemene vragen

Heb je algemene vragen over studeren aan de Universiteit Leiden?
Wil je meer weten over een of meerdere opleidingen of over onze voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met de Studielijn per mail of telefoon 071 527 11 11. De Studielijn is  op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je krijgt een student aan de telefoon om je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen over je toelating en inschrijving?
Voor vragen over je toelating en inschrijving neem je contact op met het Studenteninformatiecentrum. Je kunt ze bereiken op telefoonnummer 071 527 80 11 (bereikbaar tussen 11.00 en 16.00 uur op werkdagen) of je vraag stellen in het online contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.