Universiteit Leiden

nl en

Heritage and Society (BA)

Vervolgopleidingen

Wil je na je bachelor verder studeren? Dan kun je het beste in Leiden blijven. Onze Faculteit der Archeologie heeft namelijk een eigen masterspecialisatie op het gebied van archeologisch erfgoedbeheer. Dus schrijf je in en schuif aan in ons internationale klaslokaal!

Master Archaeology

Met een master heb je een volwaardige academische opleiding en ga je met maximale kennis de arbeidsmarkt op. Doorstuderen is daarom aan te raden. Alleen: wat voor master wordt het?

Bij ons zijn er meerdere specialisaties mogelijk, waarbij onderzoek en onderwijs sterk met elkaar verbonden zijn. Maar welke master je ook kiest: je opleiding is altijd Engelstalig en je medestudenten en docenten komen uit de hele wereld.

De master Archaeology duurt 1 jaar. Er zijn vier masterspecialisaties mogelijk:  

Research master Archaeology

Daarnaast biedt de Universiteit Leiden een tweejarige research master aan die je klaarstoomt voor een carrière in de academische wereld. Let op: alleen met goede studieresultaten en een sterke wetenschappelijke instelling kom je in aanmerking voor dit gevorderde masterprogramma.

Compleet overzicht

Kijk voor een compleet overzicht van alle eenjarige master programma's en tweejarige research master programma's op de Masters in Leiden website. Masters in Leiden website.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.