Universiteit Leiden

nl en

Gerard Breeman

Universitair docent

Naam
Dr. G.E. Breeman
Telefoon
+31 70 800 9373
E-mail
g.e.breeman@fgga.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0001-9735-4689

Gerard Breeman doceert beleidsvorming, medialogica en de governance van duurzaamheid. Zijn onderzoeksonderwerpen zijn: vergelijkende beleidsanalyse, vertrouwen, politiek van de aandacht, agendavorming, voedselbeleid, duurzaamheid en Europese Unie.

Meer informatie over Gerard Breeman

Dr. Gerard Breeman is sinds februari 2015 werkzaam bij het Instituut Bestuurskunde, Faculteit Governance and Global Affairs. Hij doceert onder andere beleid  en researchdesign.  Hij is mededirecteur  van onderzoeksteam naar het vergelijkend beleidsagenda-onderzoek in Nederland.

Gerard Breeman (1971) studeerde Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit, Rotterdam. In 2006 promoveerde hij op het onderwerp “vertrouwen in beleid.”  Tussen 2006 en 2015 was hij universitair docent in Wageningen bij Bestuurskunde. Sinds 2015 is hij als universitair docent verbonden aan de Universiteit Leiden, bij de Public Affairs and Policy groep, Faculty of Governance and Global Affairs. Zijn onderzoeksonderwerpen zijn: vergelijkende beleidsanalyse, vertrouwen, politiek van de aandacht, agendavorming, voedselbeleid, en Europese Unie. 

Universitair docent

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Instituut Bestuurskunde

Werkadres

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Kamernummer 4.126

Contact

Publicaties

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.