Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Dr. Gerard Breeman is sinds februari 2015 werkzaam bij het Instituut Bestuurskunde, Faculteit Governance and Global Affairs. Hij doceert onder andere beleid en researchdesign. Hij is mededirecteur van onderzoeksteam naar het vergelijkend beleidsagenda-onderzoek in Nederland.

Meer informatie Gerard Breeman

Dr. Gerard Breeman is sinds februari 2015 werkzaam bij het Instituut Bestuurskunde, Faculteit Governance and Global Affairs. Hij doceert onder andere beleid  en researchdesign.  Hij is mededirecteur  van onderzoeksteam naar het vergelijkend beleidsagenda-onderzoek in Nederland.

Gerard Breeman (1971) studeerde Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit, Rotterdam. In 2006 promoveerde hij op het onderwerp “vertrouwen in beleid.”  Tussen 2006 en 2015 was hij universitair docent in Wageningen bij Bestuurskunde. Sinds 2015 is hij als universitair docent verbonden aan de Universiteit Leiden, bij de Public Affairs and Policy groep, Faculty of Governance and Global Affairs. Zijn onderzoeksonderwerpen zijn: vergelijkende beleidsanalyse, vertrouwen, politiek van de aandacht, agendavorming, voedselbeleid, en Europese Unie. 

Universitair docent
Faculteit Governance and Global Affairs
Instituut Bestuurskunde
Werkadres
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Kamernummer 4.113
Contact
+31 70 800 9373
g.e.breeman@fgga.leidenuniv.nl

Geen relevante nevenwerkzaamheden