Universiteit Leiden

nl en

Leiden Leadership Programme

Informatie voor partnerorganisaties

Het Leiden Leadership Programme van de Universiteit Leiden onderhoudt partnerschappen met grofweg 40 organisaties, bedrijven en overheden. Studenten tackelen een leiderschapsvraagstuk binnen deze organisaties.

Leadership Labs

In onze Leadership Labs werken studenten in teams aan het oplossen van een actueel leiderschapsvraagstuk binnen een partnerorganisatie. Deze praktijkopdracht, waarin leiderschap in brede zin centraal staat, wordt gekoppeld aan één van de volgende thema’s:

  • Sustainability & Climate
  • Equality & Inclusion
  • Healthy Living & Well-being
  • Peace & Safety

Teams zijn interdisciplinair en bestaan uit grofweg 5 studenten. Zij beginnen hun praktijkopdracht bij de partnerorganisatie in november en ronden deze af in juni. 

Vernieuwende inzichten

Leadership Labs sluiten aan bij de wens van zowel partnerorganisaties als studenten om samen te werken, impact te maken en van elkaar te leren. De ervaring leert dat partnerorganisaties de frisse en vernieuwende inzichten van studenten waarderen en dat studenten daadwerkelijk een verschil kunnen maken binnen de organisatie.

Lees wat partners zoal waarderen aan een samenwerking in onderstaande interviews:

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een partnerschap met het Leiden Leadership Programme? Wij zijn staan altijd open over nieuwe samenwerkingen en komen graag met u in contact! Neem vrijblijvend contact op met onze relatiemanager, Annefleur Teeuwen: a.n.teeuwen@ha.leidenuniv.nl

Als u meer wilt weten, kunt u ook onze brochure voor partnerorganisaties bekijken. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.