Universiteit Leiden

nl en

Leiden Leadership Programme

Informatie voor partnerorganisaties

De Universiteit Leiden onderhoudt in het kader van het Leiden Leadership Programme (LLP) partnerschappen met grofweg 35 (internationale) organisaties, bedrijven en overheden.

Tijdens de praktijkopdracht gaan interdisciplinaire en (inter)nationale studententeams van gemiddeld vijf studenten aan de slag met het oplossen van een actueel leiderschapsvraagstuk binnen de organisatie. De praktijkopdracht, waarin leiderschap (in de brede zin) centraal staat, is gekoppeld aan één van de volgende thema’s:

  • Sustainability & Climate
  • Equality & Inclusion
  • Healthy Living & Well-being
  • Peace & Safety

De samenwerking sluit aan bij de wens van zowel partnerorganisaties als studenten om samen te werken, impact te maken en van elkaar te leren. Onze ervaring leert dat partnerorganisaties de frisse en vernieuwende inzichten van LLP-studenten waarderen en dat LLP-studenten daadwerkelijk verschil kunnen maken binnen de organisatie.

Voor meer informatie over onze partnerschappen verwijzen wij u door naar onze flyer voor partnerorganisaties.

Contact

Uiteraard kunt u voor meer informatie altijd vrijblijvend een e-mail sturen en/of een afspraak maken. Wij zijn zeer geïnteresseerd in samenwerkingen met nieuwe partners en komen graag met u in contact.

E-mail: b.a.slooff@fgga.leidenuniv.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.