Universiteit Leiden

nl en

Encyclopedie en filosofie van het recht (LL.M.)

Voorlichtingsactiviteiten

Neem deel aan onze online en on-campus voorlichtingen en leer ons beter kennen!

Twee sprekers tijdens de Open Dag

Overweeg je je in te schrijven voor deze masteropleiding, en wil je erachter komen of het voor jou de juiste keuze is? Kijk dan hieronder voor een lijst met voorlichtingsactiviteiten die we binnenkort organiseren, en schrijf je in om de Universiteit Leiden en de opleiding zelf te ervaren. Neem ook een kijkje bij de Master Talks video’s voor een opleidingsintroductie door één van onze docenten, of bekijk onze virtuele campus tours hieronder!

Master Talks: opleidingsvideo’s

Op het Master Talks: opleidingsvideo’s platform vind je video’s voor iedere masteropleiding. Per opleiding is er een video waarin je een korte introductie van de opleiding krijgt en een video van de verdiepende presentatie die tijdens Master’s Online Open Dagen is gegeven. 

Komende voorlichtingsactiviteiten

On Campus Master's Experience Day 17 maart 2023)

Tijdens de On Campus Master Experience Day op 17 maart 2023 kan je de faculteit zelf persoonlijk ervaren om de sfeer te proeven op de universiteit en het studentenleven in Leiden en/of Den Haag. Je kunt deelnemen aan proefcolleges van verschillende masterprogramma's, praten met docenten, medewerkers en huidige studenten. Ook zullen verschilende alumni aanwezig zijn aan wie je vragen kunt stellen over hun carrières na hun master.
Meer informatie over het aanmelden volgt later op deze website.

Ontdek de campus

Ontdek de campus van Universiteit Leiden via onze virtuele campus tours, gefilmd met een 360-graden camera. Door de video rond te slepen, kun je zelf de omgeving bekijken. Hieronder vind je de video die is opgenomen bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid (Kamerlingh Onnesgebouw), waar de meeste van jouw colleges zullen plaatsvinden. Je kun hier ook de 360 campus tours van andere faculteiten bekijken.

Bekijk hier de Rechtenfaculteit

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.