Universiteit Leiden

nl en

Farmacie (MSc)

Voorbereiding arbeidsmarkt

Je komt tijdens het onderwijs in contact met verschillende docenten die ook praktiserend apotheker zijn, onderzoek doen of werkzaam zijn op het beleidsmatige vlak. Ook loop je diverse coschappen en heb je de mogelijkheid tot een stage waarbij je kunt ervaren welke soort apotheker bij jou past. Zo zie je welke mogelijkheden je in de toekomst hebt en kom je in contact met het netwerk van deze apothekers/onderzoekers. Je tutor helpt je bij het reflecteren op je mogelijkheden.

Loopbaanbegeleiding

Al tijdens je studie is het verstandig om je (studie)loopbaan te plannen, je te oriënteren op de arbeidsmarkt, je persoonlijk profiel vorm te geven en te bouwen aan je CV. De Universiteit Leiden helpt je daar graag bij. De Career Services bieden ondersteuning bij vragen over jouw loopbaan, persoonlijk profiel, de arbeidsmarkt en solliciteren. Bij de loopbaanadviseur van het LUMC kun je terecht voor loopbaanadvies (careerservice@lumc.nl). Ze adviseert je bij je loopbaanplanning, je oriëntatie op de arbeidsmarkt en het vormgeven van jouw persoonlijk profiel. Ook in het eerste jaar na je afstuderen is Career Services er voor jou met tips en adviezen voor je toekomstige carrière.

Tutor

Iedere masterstudent Farmacie krijgt een tutor die je begeleidt bij keuzes tijdens de opleiding die belangrijk zijn voor je loopbaan.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.