Universiteit Leiden

nl en

Fiscaal Recht (LL.B.)

Voorlichtingsdagen

Wil je meer weten over de opleiding Fiscaal recht en beleven hoe het is om in Leiden te studeren? De faculteit biedt verschillende voorlichtingsactiviteiten om je te helpen bij je studiekeuze.

Online voorlichting

Naar aanleiding van maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zal de Universiteit Leiden voorlopig geen voorlichtingsactiviteiten op de universiteit kunnen aanbieden tot nader bericht. Als alternatief zijn er diverse online activiteiten en contactmogelijkheden om je te helpen bij je studiekeuze!

  

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Kom kennismaken

Welke studies spreken je aan? Je kunt je goed oriënteren door op een Open Dag te luisteren naar presentaties en te praten met studenten en studieadviseurs. Zo krijg je antwoord op vragen als: Hoe steekt de opleiding in elkaar? Waarom zou je voor deze opleiding aan de Universiteit Leiden kiezen? Wat kan je ermee doen? Is deze opleiding voor jou een goede keuze? Alle studies van de Universiteit Leiden presenteren zich op deze Open Dagen, zodat je ze goed met elkaar kunt vergelijken.

Tijdens Proefstuderen ervaar je zelf hoe het is om hier te studeren. Dé manier om je te verdiepen in deze studie: of je nu twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. Je krijgt vooraf opdrachten om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je volgt op de dag zelf. Zo maak je kennis met de inhoud van de studie en hoe je onderwijs krijgt op de universiteit.

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag. Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten, zodat je goed de sfeer kunt proeven bij de Bachelor van jouw keuze.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.