Universiteit Leiden

nl en

Anke Klein en Anika Bexkens krijgen als hoofddocent loon naar werken

De bevorderdering tot Universitair Hoofddocent (UHD) betekent waardering van de Universiteit Leiden voor onderwijs en klinisch werk, naast wetenschappelijk onderzoek, volgens bruggenbouwer Anika Bexkens. Haar collega ontwikkelingspsycholoog Anke Klein wil in Leiden de klinische onderzoekslijn over angst en stress bij kinderen verder uitbouwen.

Anika Bexkens: 'Samen komen we echt verder, in grote of kleine stappen!'

Anika Bexkens is ook waarnemend hoofdopleider in de postmasteropleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. 'Deze gecombineerde functie geeft mij de kans om een brug te blijven slaan tussen basisopleiding en postmasteropleiding. Ik blijf natuurlijk ook vanuit GGZ Delfland, LUBEC en Kenniscentrum Angst en Stress bij jeugd (KAS) werken aan mijn andere grote passie: het verkleinen van het gat tussen onderzoek en praktijk bij diagnostiek en behandeling van jeugdigen.'

Anke Klein: 'Veel dank iedereen voor alle support de afgelopen jaren!'

Anke Klein: 'Ik heb super veel zin om onze mooie klinische onderzoekslijn aan de Universiteit Leiden over angst en stress bij kinderen en ons Kenniscentrum Angst en Stress bij jeugd (KAS) verder uit te bouwen samen met ons mooie team de komende jaren!'

Bron LinkedIn: Anika Bexkens | Anke Klein 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.