Universiteit Leiden

nl en

Grote opkomst bij selectiedag Criminologie

Zaterdag 3 februari vond voor de tweede maal de selectiedag voor de bachelor Criminologie plaats.

De bijna  400 kandidaten hadden zich thuis kunnen voorbereiden op de toets door het bestuderen van twee artikelen.  Om 10 uur startte de registratie in de Hooglandse kerk. Na een wervelend college van Jan de Keijser over valse bekentenissen, ging de toets van start.

Na de toets was er een middagprogramma op het KOG, waar ook ouders aan mochten deelnemen. De interesse was enorm groot; ongeveer 500 belangstellenden woonden minicolleges bij en maakten kennis met docenten van de opleiding bij posterpresentaties van alle eerstejaarsvakken. De minicolleges, die werden verzorgd door Pauline Schuyt, Babette van Hazebroek en Janne van Doorn, boden een voorproef  van vakken uit de drie leerlijnen van de bachelor Criminologie.

Iets na half vijf verlieten de laatste scholieren en ouders, voldaan door alle indrukken die zij hadden opgedaan, het KOG. De dag was, dankzij de inspanningen van velen, een daverend succes!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.