Universiteit Leiden

nl en

Valérie Pattyn

Universitair docent

Naam
Dr. V.E. Pattyn
Telefoon
+31 70 800 9964
E-mail
v.e.pattyn@fgga.leidenuniv.nl

Valérie Pattyn is universitair docent Bestuurskunde aan het Instituut voor Openbaar Bestuur en lid van de leerstoel Overheidsbeleid en Public Affairs. Kennis, bewijs en advies zijn de belangrijkste kernwoorden van haar huidige onderzoeksactiviteiten. Binnen dit gebied heeft ze zich gespecialiseerd in beleidsevaluatie als één type bewijsmateriaal en combineert ze onderzoek over de politiek van beleidsevaluatie met toegepast evaluatieonderzoek op verschillende beleidsterreinen. Daarnaast is ze betrokken bij onderzoeksprojecten over productie en gebruik van beleidsadviezen binnen en buiten de overheidsdienst (zoals parlementen, denktanks en studiecentra voor politieke partijen)

Meer informatie over Valérie Pattyn

Valérie Pattyn is universitair docent Bestuurskunde aan het Instituut Bestuurskunde van Universiteit Leiden en deeltijds verbonden aan KU Leuven Instituut voor de Overheid. Ze is tevens programmadirecteur van de Bachelor in Bestuurskunde.

Kennis, bewijs en advies zijn de belangrijkste kernwoorden van haar huidige onderzoeksactiviteiten. Binnen dit gebied heeft ze zich gespecialiseerd in beleidsevaluatie als één type bewijsmateriaal en combineert ze onderzoek over de politiek van beleidsevaluatie met toegepast evaluatieonderzoek op verschillende beleidsterreinen. Daarnaast is ze betrokken bij onderzoeksprojecten over productie en gebruik van beleidsadviezen binnen en buiten de overheidsdienst (zoals parlementen, denktanks en studiecentra voor politieke partijen)

Universitair docent

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Instituut Bestuurskunde

Werkadres

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Kamernummer 4.90

Contact

Publicaties

  • KU Leuven Instituut voor de Overheid Deeltijds docent (10%)
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.