Universiteit Leiden

nl en

Lars van Doorn

Promovendus

Naam
L.M.J. van Doorn MSc
Telefoon
+31 71 527 8511
E-mail
l.m.j.van.doorn@law.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0002-9736-3494

Lars van Doorn is promovendus bij de afdeling Economie.

Meer informatie over Lars van Doorn

Lars van Doorn heeft aan de Universiteit Leiden de master Economics and Governance  (cum laude) afgerond. Tijdens deze master heeft hij stage gelopen bij de Divisie Toezicht Beleid van de Nederlandsche Bank. Daarvoor behaalde hij een bachelor Politicologie aan de Universiteit Leiden en een master International Relations aan de Universiteit van Amsterdam.

Voor zijn masterscriptie heeft hij onderzoek gedaan naar de gevolgen van globalisering op verschillende beleidsprogramma’s en de wijze waarop de institutionele structuur van beleidsprogramma’s deze relatie beïnvloedt. Zijn scriptie werd in 2019 genomineerd door de Nederlandse Kring voor Wetenschap der Politiek (NKWP) en de Vereniging voor Politieke Wetenschap (VWP) voor de Daniel Heinsiusprijs voor de beste masterscriptie in Nederland en Vlaanderen.

Lars van Doorn is momenteel als onderwijs-/onderzoeksmedewerker verbonden aan de afdeling Economie. Zijn huidige interessegebieden zijn de effecten van globalisering en technologische verandering op de arbeidsmarkt en de politieke consequenties die deze veranderingen met zich mee brengen.

Onderwijs

Onderzoek

Titel onderzoek: Flexibilisering, globalisering en technologische vooruitgang: gevolgen voor arbeidsmarkt en sociale zekerheid.

Promovendus

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut Fiscale en Economische vakken
  • Economie

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer B 2.08

Contact

Publicaties

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.