Universiteit Leiden

nl en
Doe mee met een Meeloopdag Bestuurskunde: Digitalisering, Data en Governance

Studievoorlichting | Meeloopdag

Meeloopdag Bestuurskunde: Digitalisering, Data en Governance

Datum
vrijdag 6 oktober 2023
Tijd
Toelichting
De meeloopdag van Bestuurskunde vindt op locatie plaats aan de Universiteit Leiden in Den Haag.
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Heb je altijd al eens in de collegezaal willen zitten van een eerstejaars student van de Bachelor Bestuurskunde en de track Digitalisering, Data en Governance? Dan is dit je kans!

Meld je aan voor een meeloopdag en stap de collegazaal binnen om mee te doen met het hoorcollege van het vak The Digital State. Dit is het introductie vak van de track, in dit vak staat de invloed van digitalisering op overheden centraal. Denk hierbij aan de inzet van Artificial Intelligence binnen de overheid en hoe technologische veranderingen interne overheidsprocessen beïnvloeden zoals de uitdaging omtrent cybersecurity.

Voorafgaand aan het college geeft de studentvoorlichter een algemene presentatie over de Bachelor Bestuurskunde. Hier stel je al je vragen over de opleiding aan onze studenten. Na afloop is er nog ruim de tijd voor vragen en een rondleiding op de Campus Den Haag.

Een meeloopdag duurt één ochtend van 09.00 tot 11.00 uur. Er mogen maximaal 15 studiekiezers per sessie meedoen. Je kiest zelf een datum en tijdstip wat jou het beste uitkomt om de meeloopdag te volgen. Meld je dus snel aan!

Meld je nu aan!

Kies datum en tijdstip en doe mee met een Meeloopdag Bestuurskunde: Digitalisering, Data en Governance

Naar het aanmeldformulier

De Bachelor Bestuurskunde werkt met de maatschappelijke uitdagingen waarmee de samenleving geconfronteerd wordt in de 21ste eeuw. Je duikt de diepte in en leert deze complexe vraagstukken analyseren om zo mee te bouwen aan de oplossingen voor actuele problemen, zoals de coronacrisis, het vluchtelingenbeleid, klimaatverandering, de kloof tussen arm en rijk en de Brexit. Je kiest een specialisatie: Beleid, Bestuur en Organisatie, Digitalisering, Data en Governance of Economie Bestuur en Management waarmee je focus en diepgang aanbrengt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.